site traffic analytics

Evenimente la malul mării, în noul sezon estival

Corina Martin

Odată cu deschiderea oficială a sezonului estival 2016, calendarul de evenimente al Asociației Litoral – Delta Dunării continuă seria de festivaluri, competiții sportive, evenimente culturale, activități civice.

Constanța și Mamaia au găzduit în luna mai Campionatul Național de Taekwondo WTF, Festivalul Peștelui și Fructelor de Mare, Festivalul Scoicilor, Festivalul Peștelui Durabil.

Astăzi, Primăria Constanța, Federația Română de Șah, în parteneriat cu Asociația Litoral – Delta Dunării și campionul mondial Anatoly Karpov, invitat de onoare al Federației de Șah, deschid oficial Campionatul European Individual de Șah Feminin, care se va desfășura în perioada 26 mai – 8 iunie, în Mamaia, cu aproximativ 150 participante din peste 27 țări.

Weekendul se anunță unul încărcat, cu multe activități și evenimente pentru turiștii care vor fi pe litoral, dar și pentru constănțeni, care se pregătesc să intre în Cartea Recordurilor, odată cu cel mai mare dans Sirtaki, organizat de către Comunitatea Elenă Elpis Constanța, unde peste 5600 de participanți se vor uni pentru a oferi un spectacol unic și inedit în Constanța, pe plaja Modern, sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 19:00.

Cluburile din Mamaia și Satul de Vacanță și-au anunțat deja petrecerile, invitații speciali și surprizele cu care îi așteaptă pe turiști și constănțeni, unele dintre ele chiar pregătind seri tematice grecești la care îi așteaptă după victorie pe participanții care sunt gata să doboare un record la Sirtaki.

Sâmbătă, turiștii și constănțenii pot relua plimbările și experiențele cu Telegondola din Mamaia, când aceasta își redeschide oficial ușile către public.

Duminică, toată atenția este îndreptată spre cei mici, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Asociația Litoral – Delta Dunării organizează pentru aceștia un eveniment de neuitat, “Aventură în Lumea Poveștilor”, o întâlnire cu personajele Disney preferate din desenele animate, în Satul de Vacanță Mamaia, duminică 29 mai, ora 16:00.

 “Încă de la sfârșitul lunii aprilie, Mamaia și Constanța au dat startul evenimentelor sezonului estival 2016. Fiecare început al verii este o nouă provocare și din nou, o misiune importantă de promovare și atragere a turiștilor pe litoralul românesc, în Constanța și în Delta Dunării. Calendarul de evenimente include activități și competiții care sunt targetate să implice toate tipurile de public, să ofere turiștilor și constănțenilor posibilitatea de a participa la festivaluri muzicale, culturale, competiții sportive și gastronomice,  iar seara, să guste distracția din cluburile care le stau la dispoziție cu petreceri tematice și muzică pentru toate gusturile.

În Mamaia, astăzi începe Campionatul European de Șah Feminin, cu Anatoly Karpov ca invitat special, urmează "Lumea Poveștilor Disney" la Luna Park, eveniment organizat de către Asociația Litoral – Delta Dunării, în premieră, în Satul de Vacanță, pentru 1 Iunie, apoi un Sirtaki de Cartea Recordurilor la Constanța. Continuăm cu Seawolves Bike Fest în Mamaia Nord Năvodari (ediția a VIII-a), Raliul Deltei, Zilele Euphoriei la Eforie, Aeromania de 10 Ani la Aerodromul Tuzla, Mamaia Color Run,  Tenis Feminin, Mamaia Strongman, festivaluri muzicale, Zilele Marinei Române pe tot Litoralul, Festivalul Antic Tomis și Parada Antică, Mamaia Romantică și încheiem cu un Campionat Mondial de Bob pe roți la Mamaia.” - a declarat Corina Martin, președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării.

 

 Adaugata pe : 26 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun