site traffic analytics

Irlanda, o poartă de intrare în creștere în transportul aerian către Europa

Dublin Airport

Credit foto: daa

Irlanda are o istorie bogată în domeniul aviației. Primul zbor transatlantic vreodată a aterizat, în 1919, în Irlanda. De asemenea Foynes, Irlanda, a fost punctul de plecare principal pentru serviciile aeriene care zboară spre America de Nord.

"Pentru o națiune de doar 4,6 milioane de locuitori, Irlanda a avut  întotdeauna o influență cu în lumea aviației mult peste greutatea sa. Conectivitatea aeriană este coloana vertebrală a unei industrii turistice înfloritoare și servește ca o punte culturală pentru 80 milioane de oameni din întreaga lume, care se identifică cu patrimoniul irlandez. Astăzi, hub-ul Dublin devine din ce în ce mai important, fiind o poartă de acces transatlantic vitală pentru Europa ", a apreciat Tony Tyler, CEO și președinte al IATA.

Sectorul aviației generează 10,5 miliarde dolari americani din PIB și susține 220.000 locuri de muncă în Irlanda. În conformitate cu previziunile pe 20 ani ale IATA, rata medie anuală de creștere a Irlandei este de 2,4%, mai mare decât cea prezisă pentru vecina sa, Marea Britanie (2,2%), și considerabil mai mare decât a națiunilor europene de dimensiuni comparabile, cum ar fi Grecia (1,7%) și Portugalia (0,9%).

"În conformitate cu moștenirea sa istorică, Irlanda de astăzi găzduiește linii aeriene inovatoare și de succes, un hub tot mai important, un sector aviatic înfloritor și o industrie aerospațială mai largă. Guvernele irlandeze succesive au condus la acest lucru printr-un regim încurajator de reglementare și fiscal, care contribuie la dezvoltarea economică printr-o conexiune aeriană puternică ", a adăugat Tyler.

 

Numai Aeroportul din Dublin a transportat 25 milioane de pasageri în 2015, o creștere cu 15% a numărului de pasageri față de 2014. El are în prezent zboruri directe către peste 180 de destinații din 40 de țări, pe patru continente.Adaugata pe : 30 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun