site traffic analytics

Ryanair lansează o promoție specială pentru București

15% reducere pentru 12 rute din / către București pentru  călătorii în septembrie - noiembrie

Ryanair cabin crew

Credit foto: Ryanair

Ryanair, compania aeriană nr. 1 a Europei, a lansat astăzi (31 mai) o promoție specială fulger pentru București: 15% reducere pentru toate rutele din/către București pentru călătorii în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie.

Această reducere specială incredibilă se aplică pentru locurile rezervate pe 12 rute din/către București și este valabilă doar astăzi, 31 mai, până la miezul nopții (ora 24:00), doar pe Ryanair.com/ro.

Legat de acest subiect, Denis Barabas, Ryanair, a declarat că “Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans, astăzi oferim 15% reducere pentru locurile rezervate pe 12 rute din/către București, pentru călătorii în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie.

Clienții și turiștii Capitalei României pot acum să aleagă din 12 rute pentru care se aplică reducerea, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi. Consumatorii trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva un city-break de toamnă în Europa, până la miezul nopții (24:00), astăzi (31 mai).”

 

 Adaugata pe : 31 / 05 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traian Badulescu
Vintest
Booking Bucharest
Le Chateau
Corali Holidays
Destinatii.eu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Domeniile Ostrov
Max Holidays