site traffic analytics

TravelMaker a primit, recent, Certificatul de Excelență TripAdvisor 2016

captura website TravelMakerAgenția de turism TravelMaker a primit pentru a patra oară consecutiv Certificatul de Excelență TripAdvisor pentru excursiile operate în România pentru turiștii străini. Acest certificat a fost acordat pe baza tuturor testimonialelor pe care clienții care au călătorit cu TravelMaker le-au scris în ultimul an pe pagina de TripAdvisor a companiei.

TripAdvisor este poate cel mai important portal de călătorii din lume, unde turiștii își pot împărtăși experiențele și pot face recomandări pentru destinații deosebite de vizitat, companii de turism, restaurante, hoteluri și așa mai departe.

“Este o mare onoare să primim din nou acest certificat. El reprezintă o recunoaștere a pasiunii și a muncii depuse pentru a depăși mereu așteptările turiștilor care au călătorit cu noi în România. Suntem mândri și recunoscători echipei noastre, datorită căreia am primit aprecierea a mii de turiști din întreaga lume.” , a declarat Dan Penciu, director general al TravelMaker.

Echipa TravelMaker este formată din ghizi de turism, care de altfel sunt și “responsabili” pentru numărul mare de review-uri primit pe pagina de TripAdvisor. Grație entuziasmului lor, au reușit să ofere experiențe deosebite de călătorie tuturor turiștilor: Florea Gabriel, Șerban Riga, Valentin Păun și Matei Boerescu.

Totodată, echipa de consultanță de la birou este întotdeauna promptă în a găsi mereu varianta cea mai potrivită pentru vizita turiștilor: Andreea Voiculeț, Dan Penciu, Mihai Cimponeriu, Ștefania Istrate, Valentina Marinescu.

“Un rol important l-au avut și toți partenerii noștri, fie că este vorba despre hoteluri, hosteluri, restaurante, agenții de turism, asociații de promovare sau companii de transport din București. Fără sprijinul și profesionalismul lor, ar fi fost foarte dificil să menținem la un nivel înalt calitatea tururilor și excursiilor operate.

Nu în ultimul rând, mulțumim tuturor clienților care au ales serviciile noastre și ne-au împărtășit mereu impresiile lor de călătorie. Doar în urma feedback-ului lor onest, ne-am putut îmbunătăți în mod constant activitatea și am reușit să promovam România, ca destinație de călătorie, în rândul turiștilor din toată lumea”, a încheiat Dan Penciu.

Agenția de turism TravelMaker este un tur operator de incoming ce organizează excursii pentru turiștii străini, individuali ce vizitează România. În prezent, dispune de un portofoliu de cel puțin 9 tururi de grup cu plecare zilnică din București, printre care se numără și excursia de o zi “Two Castles in One Day” la care oricine se poate înscrie, precum și peste 25 de tururi private în România și Bulgaria. Mai multe detalii pot fi găsite pe paginile oficiale: www.bucharestcitytour.com/ www.travelmakertours.com sau la +40735 525 710.

TravelMaker este membru ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, IATA - International Air Transport Association precum și membru fondator al Asociației Incoming România.

 

 Adaugata pe : 01 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun