site traffic analytics

Casa Alitalia a fost inaugurată la aeroporturile Roma Fiumicino și Milano Malpensa

Ospitalitate italiană și live cooking pentru crearea unei atmosfere tipic italiene

Alitalia

Credit foto: Alitalia

Lounge-urile Casa Alitalia au fost deschis ieri la Roma Fiumicino și Milano Malpensa. Noua experiență a pasagerilor încorporează un concept de ospitalitate italiană și momente live cooking. Ceremoniile de deschidere au avut loc în aeroporturile din Roma Fiumicino și Milano Malpensa, în prezența lui Luca Cordero di Montezemolo, președintele Alitalia, și a lui Cramer Ball, CEO-ul companiei aeriene italiene.

"Cu Casa Alitalia vom prezenta excelența italiană și stilul într-un decor elegant, dar relaxant, în care o primire călduroasă, cu o atenție sporită la detalii îi va face pe oaspeții noștri din întreaga lume să se simtă ca și cum ar vizita o casă tipic italiană", a apreciat Cramer Ball.

Casa Alitalia Roma Fiumicino

"Deschiderea acestor noi saloane este un pas în față pentru planul de relansare a serviciilor noastre la sol și în aer. Scopul nostru este acela de a deveni cea mai bună companie aeriană din Europa, iar pentru a realiza acest lucru trebuie să ne asigurăm servicii excelente pentru pasagerii noștri  în timpul și după zborurile lor. "

Casa Alitalia este următorul nivel pentru a sărbători sentimentul tradițional italian și ospitalitatea acestora. Noul concept a fost creat de personalul Alitalia și transformat în realitate de către celebrul arhitect italian Marco Piva, ale cărui proiecte majore includ designul ferestrelor magazinelori Bulgari, Centrul Financiar Feng Tai din Beijing, complexul rezidențial Domus Aventino Roma, hotelul Excelsior Gallia din Milano și proiectul portului din Dubai.

Casa Alitalia a fost proiectată pentru a fi mai mult o casa italiană decât un spațiu public, iar interioarele - sala de receptie, zonele de relaxare și conversații, gătit și servit masa - reflect pe deplin această intenție. Experiența începe la ușa de intrare în lounge, inspirată de ușa principală a unui palazzo italian, care separă mediul haotic al aeroportului de atmosfera confortabilă, elegantă, familiară a Casei Alitalia.

Casa Alitalia Milano Malpensa

Serviciul de catering la Casa Alitalia reflectă excelența culinară italiană și include o zonă de gătit în direct în care, de două ori pe zi, un bucătar pregătește o selecție de mâncăruri, precum paste și pizza, în fața oaspeților. Există preparate chiar și vegetariene sau fără gluten. În plus, există un bufet și un bar, unde oaspeții pot încerca o selecție de vinuri italiene sau se pot bucura de un aperitiv tipic pregătit de un barman profesionist. Serviciile Casei Italia includ, de asemenea, camere VIP și camere pentru întâlniri private, o bibliotecă, o zonă de rugăciune, grupuri sanitare cu dușuri și conectivitate Wi-Fi.

Casa Alitalia de la Roma Fiumicino se află pe spațiul alocat anterior lounge-ului "Giotto", în zona de îmbarcare G a aeroportului - dedicat zborurilor extra - Schengen pe distanțe medii și lungi - și acoperă o suprafață de aproximativ 800 metri pătrați, cu peste 115 locuri pentru oaspeți. La aeroportul din Milano Malpensa, Casa Alitalia are o locație nouă, în zona de îmbarcare Satellite Nord, și acoperă aproximativ 500 metri pătrați, oferind peste 90 locuri. Oaspeții de la Casa Alitalia de pe Malpensa  vor fi, de asemenea, în măsură să se îmbarce direct din zona de lounge, prin intermediul unui birou de îmbarcări special amenajat.

În conformitate cu planul de renovare al lounge-urilor Alitalia început în octombrie 2015, lucrările de renovare și îmbunătățire au fost deja finalizate la aeroporturile din Veneția, Catania, Milano Linate și la fostul lounge  "Dolce Vita" de la Terminalul 1 al aeroportului Roma Fiumicino. Recondiționarea lounge-urilor de la aeroportul Capodichino ,din Napoli, Young Lounge, de la Roma, pentru copiii neînsoțiți, și JFK, din New York, sunt aproape de finalizare. De asemenea, compania italiană intenționează să deschidă două noi saloane la Roma Fiumicino: unul în "Molo B", în septembrie 2016, și celălalt în noul "Molo F", la începutul anului 2017.

 

Accesul gratuit la Casa Alitalia și la alte lounge-uri ale companiei este rezervat exclusiv membrilor Freccia Alata Plus și Freccia Alata, respectiv SkyTeam Elite Plus, posesori ai biletelor Alitalia Business Class pe distanțe de lung și mediu curier, și deținătorilor de carduri Alitalia American Express Platinum. Ceilalți pasageri se pot bucura de serviciile lounge-urilor Alitalia prin achiziționarea unui singur bilet de intrare pentru 30 euro,  pe siteul Alitalia, prin intermediul Customer Center, în agențiile de turism sau de la casele de bilete de la aeroportAdaugata pe : 01 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun