site traffic analytics

Hilton Cleveland Downtown lansat, astăzi, definește viitorul brandului Hilton

Hilton Cleveland Downtown exterior

Credit foto: Hilton Worldwide
Astăzi și-a deschis ușile mult așteptatul hotel Hilton Cleveland Downtown, cu 600 de camere.  Directorii Hilton Worldwide, conducerea și angajații Hilton Cleveland Downtown, oficiali locali și regionali, reprezentanți ai comunității și invitați s-au adunat pentru o ceremonie de tăiere de panglică, urmată de o recepție.

"Deschiderea Hilton Cleveland Downtown nu este doar o ocazie istorică pentru orașul Cleveland, dar și pentru Hilton Hotels & Resorts", a declarat Shawn McAteer, vice-președinte, managementul mondial al brandului, branduri de servicii complete, Hilton Worldwide. "Acesta este primul hotel al brandului Hilton Worldwide din Cleveland, care s-a deschis deoarece acest oraș continuă să se transforme într-o destinație care trebuie vizitată. Designul elegant și contemporan al hotelului, întruchipează o nouă eră pentru hotelurile Hilton și reprezintă viitorul nostru."

Situat pe Lakeside Avenue, în centrul orașului Cleveland, hotelul are vedere spre Lacul Erie și stadionul FirstEnergy. Proprietatea, în stil convenție, este menită să servească drept o nouă carte de vizită a orașului Cleveland, se conectează la Huntington Convention Center din Cleveland și se învecinează cu Centrul Mondial pentru Inovarea în  Sănătate.

Proiectul este o colaborare între Cuyahoga County Council, Consiliul pentru Construcții și Comerțul cu Materiale de Construcții Cleveland și Primăria orașului Cleveland. Hilton Hotels & Resorts, brandul fanion al Hilton Worldwide, va opera hotelul și de va oferi sprijin operativ, zi cu zi, inclusiv în vânzări, marketing și servicii pentru clienți.

De la înălțimea celor 32 etaje ale sale, privind asupra Lacului Erie, noul hotel din Cleveland reprezintă viitorul Hilton. Firma de arhitectură Cooper Carry a proiectat structura industrială modernă cu sticlă reflectorizantă pentru a asigura vedere liberă și camere naturale și spații comune pline de lumină. Imobilul certificat Silver LEED încorporează caracteristici durabile, cum ar fi termometre inteligente și senzori de ocupare.

Hilton Cleveland Downtown a fost conceput pentru a satisface nevoile de fiecare zi ale oaspeților și pentru a servi ca loc de adunare sau de luat masa pentru locuitorii din zonă. Pasionații de fitness și de recreere au la dispoziție o piscină interioară și o sală de fitness cuprinzătoare, disponibile la nivel șasea, dar și camere Hilton Fitness cu echipamente pentru yoga și / sau cardio și putere. Iubitorii de artă și cultură pot admira opere de artă comandate în mod exclusiv cu obiective turistice și monumente din Cleveland, care apar în camere și în întregul hotel, inclusiv un colaj format din 2.800 selfie trimise de către localnicii din Cleveland pentru a crea o descriere mozaic a orizontului orașului Cleveland. O conexiune cu  moștenirea Hilton o face muzica și divertismentul. Împătimiții de muzică se pot bucura de un sejur în Hall Rock and Roll of Fame Suite, proiectată în colaborare cu Muzeul din Cleveland. De asemenea, hotelul este dotat cu elemente esențiale pentru călătoriile de afaceri, cum ar fi un centru de afaceri, Wi-Fi în cameră, room service și spălătorie cu valet.

Oaspeții și localnicii au la dispoziție o varietate de opțiuni la capitolul restaurante și baruri:  

 

  1. The Burnham: un restaurant de semnătura amplasat pe trei etaje așe hotelului, numit după arhitectul american care a proiectat orașul Cleveland, Daniel Burnham. Oaspeții se vor bucura de mâncăruri gustoase și proaspete pe tot parcursul zilei, completate cu oferte inovatoare small plate. Una dintre bijuteriile hotelului, The Burnham este condus de Executive Chef Maxime Kien, Chef de cuisine Ryan Beck, din Ohio, și restauratorul Zack Bruell.

 

  • Bar 32: situat la etajul 32, este un bar de lux, care oferă vederi panoramice asupra orașului și lacului, servind cocktail-uri originale și small plates.
  • Eliot's Bar: un spațiu de lucru comun și un lounge cu produse alimentare și băuturi, inclusiv cu berea la robinet marca Great Lakes Brewing Co.
  • The Noshery: o opțiune rapidă pentru gustări, băuturi și diverse.

Hilton Cleveland Downtown oferă, de asemenea, un spațiu funcțional de peste 4.645 metri pătrați pentru nunți, bancheturi, întâlniri și conferințe. Există și o sală mare de bal, cu o suprafață de 1.930 metri pătrați, respective o sală de bal tip Junior, cu 1.461 metri pătrați. Nouă săli de reuniune, cu ferestre din podea până în tavan și vedere spre lac găzduiesc întâlniri și evenimente de dimensiuni mai mici.

 

 Adaugata pe : 01 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun