site traffic analytics

92 % dintre pasagerii Ryanair vor beneficia de taxe reduse la check-inul bagajelor

 Ryanair

 Credit foto: Ryanair

Astăzi, Ryanair a tăiat  taxele de check-in la bagaje pentru 92% dintre cei 116 milioane de clienți, și a simplificat numărul de opțiuni de taxe de bagaj (de la 108 până la 6), ca o parte a programului său“Always Getting Better” (AGB), intrat în cel de-al treilea an de implementare. Acesta continuă să îmbunătățească experiența clienților, prin dezvoltarea de servicii digitale și inflight.

Pasagerii de pe zborurile interne sub 2 ore vor avea taxele de agaje reduse cu 50%, în timp ce pasagerii de pe toate celelalte zboruri sub 3 ore se vor bucura de economii de până la 17%. Pasagerii care au pe zboruri de peste 3 ore nu vor beneficia de nicio schimbare a taxelor.

Tabel 1

Potrivit lui Kenny Jacobs, CMO Ryanair, compania este încântată să reducă " taxele de bagaj pentru 92% dintre clienți, ca parte a programului nostru ”Always Getting Better ” cu o gamă de doar 6 opțiuni de taxe de bagaje, deoarece continuăm să  ne ascultăm clienții și să îmbunătățim experiența Ryanair pentru cele 116 milioane persoane pe care le vom transporta îm acest an.

Peste 92% dintre pasagerii noștri se vor bucura de taxe reduse și vor plăti același preț pentru check-in-ul unui bagaj, chiar dacă a cumpărat-o în momentul rezervării inițiale sau a adăugat-o la rezervare, indiferent de caracterul sezonier. Mai mult decât atât, pasagerii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a adăuga piese de bagaj la rezervările lor, prin intermediul aplicației Ryanair cu până la 3 ore înainte de ora programată de decolare.

Aceste modificări legate de bagaj suplimentează alocația noastră pentru bagajul de cabină, cea mai bună din clasa ei, oferind de fapt 2 piese de bagaj gratuite, și vom continua să oferim cea mai mare și cea mai bună alegere a destinațiilor, cu cele mai multe bilete de avion la timp și o fantastică experiență la bord. În același timp ne vom crește flota, traficul și rutele. - și toate la cele mai mici tarife "

 

 Adaugata pe : 02 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun