site traffic analytics

Eurolines oferă reduceri de -20% la bilete de autocar dus-întors către sute de destinații

autocar Eurolines

Credit foto: Eurolines Romania

Eurolines vine în sprijinul persoanelor care plănuiesc să călătorească în perioada următoare și oferă reduceri de -20% la bilete de autocar dus-întors în cele mai frumoase orașe din întreaga lume.

De-a lungul celor peste 20 de ani de experiență în domeniul transportului internațional de persoane, compania Eurolines a încercat în permanență să le asigure clienților săi servicii de calitate, punând la dispoziție autocare moderne, complet echipate, personal calificat și, nu în ultimul rând, prețuri transparente. În acest fel, a reușit să câștige încrederea oamenilor de pretutindeni, dovadă fiind cei 8,5 milioane de kilometri în toată lumea.

De această dată, pentru a veni în ajutorul persoanelor care vor să călătorească în cele mai bune condiții cu un autocar, Eurolines le oferă clienților săi posibilitatea de a achiziționa bilete de autocar Eurolines dus-întors cu reduceri de -20% în perioada 31.05.2016 – 30.06.2016. Astfel, promoția este disponibilă pe oricare dintre cursele cu autocare proprii Eurolines, cu plecări din România și retururi cu dată fixă, care au un interval de călătorie de cel mult 14 zile.

Indiferent că este vorba despre o vacanță ideală pentru relaxare și odihnă împreunș cu familia, de un city break în care predomină distracția alături de prieteni sau de o călătorie cu autocar în interes de serviciu, Eurolines oferă bilete reduse pentru locații superbe din întreaga Europă și nu numai. Londra, Viena, Praga, Liverpool, Budapesta, Bruxelles, Amsterdam, Paris, Veneția, Copenhaga, Istanbul, Roma, Berlin, Stockholm sau Ljubljana sunt doar câteva dintre destinațiile turistice incluse în portofoliul Eurolines.

Datorită sistemului de rezervări online bine pus la punct pe site-ul Eurolines, clienții pot rezerva într-un mod simplu și rapid biletele de autocar, fiind nevoie doar de completarea unor informații standard despre punctul de plecare, destinația finală, numărul de persoane și perioada dorită.

Informații suplimentare despre promoția Eurolines și ofertele puse la dispoziție găsiți pe site-ul oficial al companiei și în rețeaua de agenții Eurolines.

 

 Adaugata pe : 02 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun