site traffic analytics

Meciul România-Franţa, la Bram Stoker’s Pub

Bram Stoker' Pub Bucuresti Euro 2016Mulţi fani ai Naţionalei României şi ai fotbalului în general nu au reuşit să-şi cumpere bilete la Euro 2016, care se va desfăşura în Franţa. Este normal: preţurile sunt destul de mari iar stocurile au fost limitate. Mulţi bucureşteni au ales opţiunea de a viziona meciurile în Bucureşti, dar nu acasa, ci la restaurant, pub-uri, baruri. Pentru că românului îi place să privească meciurile alături de lume, de prieteni…

Una dintre cele mai bune alegeri din Bucureşti este Bram Stoker's Pub (situate în zona Sălii Palatului, pe Str. Ion Câmpineanu nr. 33, colţ cu Str. Ştirbei Vodă. Vineri, 10 iunie, începând cu ora 22:00, La Bram Stoker's Pub sărbătorim meciul de debut EURO 2016, cu promoţia specială valabilă pe toată durata Campionatului European.

Proiecţia meciului FRANŢA - ROMÂNIA (Live - Stade de France) va fi full HD. Oferta special dedicată EURO 2016 include bere Ursus draft 1+1 GRATIS şi un meniu "MicBurger" cu numai 22 de lei (burger cu chiftea din carne de mici, cartofi prăjiţi, castraveciori muraţi şi muştar). Pentru rezervări puteţi suna la: (0774) 423 817.

Campionatul European de Fotbal 2016, cunoscut și ca EURO 2016, va fi cea de-a 15 ediție a Campionatului European de fotbal masculin organizată de UEFA. Este programat să se joace în Franţa, între 10 iunie și 10 iulie 2016. Pentru prima oară, Campionatul European se va juca între 24 Bram Stoker' Pub Bucuresti Euro 2016de echipe, deoarece până atunci se folosise formatul cu 16 echipe, format care a început în 1996. Sub acest nou format, echipele vor fi împărțite în șase grupe a câte patru echipe, după care vor urma fazele eliminatorii. Meciurile se vor juca pe zece stadioane din nouă orașe: Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nisa, Paris, Saint-Étienne și Toulouse. Va fi pentru a treia oară când Franța va găzdui turneul, după cel inaugural și cel din 1984. Franța a câștigat de două ori acest turneu: în 1984 și în 2000. România participă pentru prima dată după 8 ani la un turneu final european, iar premiera absolută în istoria echipei noastre naţionale este că vom juca în deschidere, cu echipa Franţei! Un moment care nu trebuie ratat de către suporteri.Adaugata pe : 08 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun