site traffic analytics

Ryanair ” zboară” ceva mai sus, cu un nou serviciu de cazare “Ryanair Rooms”

Ryanair flota

Credit foto: Ryanair

Ryanair, compania aeriană preferată a Europei, a anunțat, astăzi (09 iunie), că va lansa, la 1 octombrie următor, o ofertă redusă de low price la cazare, denumită"Ryanair Rooms". Prin aceasta li se va oferi clienților cea mai mare varietate de hoteluri, hosteluri, B & B, vile de vacanță și opțiuni homestay, întotdeauna la cele mai mici prețuri. Ryanair invită pe toți cei interesați să-și prezinte propunerile de oferte de cazare pentru a deveni parteneri în "Ryanair rRooms".

Cu "Ryanair Rooms", compania aeriană va lărgi gama de servicii de cazare oferite clienților dincolo de hoteluri, incluzând  (a) hoteluri, (b) hosteluri și B & B, și (c) homestay / vile și alte tipuri de „cameră”, dar toate vor fi la cele mai mici prețuri posibile pentru clienții Ryanair.

Această ultimă inițiativă a  Ryanair urmează lansarea Ryanair Car Hire ( rent a car) în august, anul trecut ,(în parteneriat cu CarTrawler) și va fi cea mai recentă îmbunătățire digitală oferită de către Ryanair Labs, în cadrul programului "Allways Getting Better", care include cel mai bun site personalizat și o aplicație mobilă dinamică.

Potrivit lui Kenny Jacobs, CFO și CEO adjunct al Ryanair, "Tarifele de călătorie reduse ale Ryanair su revoluționat călătoriile aeriene pentru pasagerii din Europa - acum cu" Ryanair Rooms", vom transforma rezervările de cazare. Lansarea de la 1 octombrie a "Ryanair Rooms" va oferi consumatorilor cea mai largă gamă de cazare, inclusiv hoteluri, hosteluri, B & B, homestays și vile, prin intermediul siteului Ryanair.com, dar toate la aceleași prețuri mici pe care le garantăm cu zborurile noastre.

Din ce în ce mai mulți clienți caută la Ryanair și alte servicii decât zborurile, și vedem acest lucru drept o evoluție naturală a Ryanair.com de a deveni Amazon-ul călătoriilor aeriene. Aceasta reflectă, de asemenea, modificarea cererii din partea clienților pentru diferite tipuri de cazare, care, la rândul ei, va fi reflectată de gama variată oferită de "Ryanair Rooms" - de la camere de hotel de cinci stele la homestay independente. Așteptăm cu nerăbdare să primim oferte de la partenerii interesați care doresc să ne ajute să perturbăm încă o dată  industria de travel. "

 

 Adaugata pe : 09 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun