site traffic analytics

Weekend încărcat de evenimente pe litoral și în Delta Dunării

Aqua Magic Mamaia                                    

Turiștii și constănțenii urmează să aibă un weekend plin de distracție și evenimente memorabile pe litoralul românesc și în Delta Dunării.

Mamaia, Satul de Vacanță și Delta Dunării sunt pregătite să întâmpine turiștii, weekendul acesta, cu un program complex de evenimente și petreceri, parade, concerte, raliuri.

Asociația Litoral – Delta Dunării se implică din nou financiar în organizarea celei mai consacrate parade moto de pe litoralul românesc – Seawolves Bike Fest, eveniment aflat la a IX-a ediție și preluat oficial în Calendarul Mamaia Style.  Festivalul este cofinanțat din bugetul taxei de promovare aplicată agenților economici și hotelieri din stațiunea  Mamaia și Satul de Vacanță, conform strategiei de dezvoltare și promovare stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.

MamaiaEdiția de anul acesta se va desfășura în perioada 10-12 iunie, în aceeași locație ca și anul trecut, Camping S, din Mamaia Nord, situat pe bulevardul Mamaia Nord.

Asociația Litoral Delta – Dunării invită, pe această cale, turiștii și constănțenii să ia parte la Parada Seawolves Mamaia Style, care va străbate întreaga stațiune și va face și turul Constanței.

Și anul acesta, scena festivalului va găzdui  trupe rock, noi sau consacrate, seri de cover-uri și rock autohton.

“Pastrăm linia evenimentului ca și organizare. Festivalul se desfășoară, ca în fiecare an pe durata a două zile, cu trupe mici sau consacrate, invitații speciali și fruntași find trupa Zdob și Zdub, avem  tradiționala paradă în Mamaia și Constanța, concursuri interactive, unde bikerii participanți vor fi premiați de către sponsorii festivalului. Ne așteptăm la o participare record anul acesta. Ca și noutate avem anunțați motocicliști din Serbia, Republica Moldova și Turcia. Mulțumim pentru sprijin Asociației Litoral – Delta Dunării, pentru promovare și sponsorizare, considerăm că împreună cu aceasta, putem ridica festivalul în fiecare an ca și importanță. Dorim să facem acest lucru cu pași mici, siguri și organizați.”, a declarat Florin Stoian, purtător de cuvânt Seawolves MC România.

vezi link eveniment și întreg programul: https://www.facebook.com/events/1744367222513053/

Litoralul românesc se mândrește cu o noutate în ceea ce privește pachetele și serviciile hoteliere la Blaxy Premium Resort & Hotel din stațiunea 23 August – Olimp, care pentru weekendul acesta, a pregătit, în premieră, pachete de weekend  pentru un concert ce va fi oferit de trupa VUNK, între 10-12 iunie. Turiștii și constănțenii se pot bucura de 3 zile de weekend, cazare 2 nopți în cameră dublă, mese incluse, acces la concert Vunk și un foc de tabără la finalul sejurului, sau pur și simplu de cina bufet și concert.

De asemenea, Delta Dunării apasă pedala de accelerație în Raliul Deltei, Danube Delta Rally, Campionatul Național de Raliuri DUNLOP, Campionatul Național de Rally 2, FIA European Rally Trophy, care începe chiar de astăzi, până pe 11 iunie.

vezi link eveniment și întreg programul: https://www.facebook.com/events/199665010396608/?active_tab=posts

În Mamaia, stațiunea distracției infinite, cluburile, hotelierii și agenții economici sunt pregătiți să întâmpine valul de turiști de weekendul acesta cu petreceri tematice pe piscină sau pe plajă, invitați speciali internaționali și concerte ale artiștilor consacrați de la noi.

Putem spune că de weekendul acesta turiștilor și constănțenilor le sunt deschise toate ușile distracției și ale evenimentelor îndrăgite pentru care mulți dintre ei se întorc în fiecare vară, dar și noi curioși la urechile cărora a ajuns informația Mamaia și Satul de Vacanță se dezvoltă de la an la an și oferă servicii impecabile. Urmează un weekend încărcat pentru litoralul românesc și Delta Dunării, avem petreceri și concerte în cluburi, atât în nordul stațiunii, cât și în sud și în Satul de Vacanță. Urmează să ne bucurăm, cu mic, cu mare, de redeschiderea parcului acvatic Aqua Magic, care oferă accesul gratuit weekendul acesta, avem plimbări cu telegondola pentru o priveliște impresionantă deasupra stațiunii Mamaia. Show-ul weekendului va fi, în schimb, sâmbătă, 11 iunie, odată cu parada moto Seawolves, care va face, ca în fiecare an, turul stațiunii Mamaia și Constanța, reușind să atragă turiști și iubitori de senzații tari și muzică de calitate.”, a spus Oana Vorniciuc, purtător de cuvânt al Stațiunii Mamaia și Satului de Vacanță.

 

 Adaugata pe : 10 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun