site traffic analytics

AmFostAcolo premiază performanța unităţilor de cazare de pe Litoralul românesc și din Delta Dunării

AFISAmFostAcolo (www.amfostacolo.ro) organizează, cu sprijinul Asociației Litoral - Delta Dunării și al Radio Vacanța, cea de-a cincea ediție a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare de pe Litoralul românesc și din Delta Dunării, care au acumulat recomandări pozitive și note foarte bune  din partea utilizatorilor acestui site, pentru anul 2016.

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 75.000 de membri, o comunitate care, prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 25.000 de destinaţii distincte, contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a turiştilor români.

Evenimentul propriu-zis este prefațat de o conferinţa de presă organizată vineri 17 iunie 2016, ora 12.00, la Blaxy Premium Resort & Hotel (23 August-Olimp), la care vor participa Corina Martin, președinte al Asociației Litoral - Delta Dunării, Daniel Sirbu, Manager al Radio Vacanța, partener tradițional al www.AmFostAcolo.ro, Ilușca Daniel, președinte al Asociației Patronale din Delta Dunării, Cornel Bociort, manager AmFostAcolo și8 reprezentanții unităților de cazare premiate.

Conferinţa de presă va fi urmată de festivitatea de premiere a celor 42 de unități de cazare de pe Litoral și din Delta Dunării, care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo.

 

Criteriile de selecţie au fost:

1)părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat in acest an și anul anterior un număr minim trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi;

2) gradul de recomandare general să fie de minim 80%

3) mediile pe grade de satisfacție să fie de cel puțin 7

4) Unitatile de cazare sa dețină certificat de clasificare.

 

Potrivit Corinei Martin, "Asociația noastră încurajează investitorii în turism de pe Litoral și din Delta Dunării să ofere și să dezvolte servicii și standarde turistice de calitate. Este firesc astfel să încurajăm turiştii şi membrii AFA să  posteze recenzii despre vacanța lor, ca indicator important al calităţii serviciilor în turism. Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii în lista locațiilor premiate de AFA să fie existența certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, întrucât noi nu promovăm turismul la negru. Ne face plăcere însă să promovăm hotelierii și locațile turistice care onorează eforturile pe care Asociația noastră le face pentru a promova Litoralul Românesc și Delta Dunării, prin servicii de calitate. De aceea, suntem din nou alături de amfostacolo.ro și la această nouă ediție și apreciem eforturile lor. "

Daniel Sirbu, manager, Studioul Regional Radio Constanța/ Radio Vacanța, a apreciat „Colaborarea statornică, de tradiție, între cel mai important site românesc, care promovează turismul de calitate în țară și în străinătate - www.amfostacolo.ro - și singurul post estival din România - Radio Vacanța - se materializează, din nou, într-un moment de excepție, prin care eforturile hotelierilor de a oferi servicii la standarde înalte de calitate se materializează prin obținerea recunoașterii naționale. Considerăm că acțiunea noastră comună, de promovare a turismului de calitate, a devenit o tradiție a litoralului.    

Cornel Bociort a concluzionat că ” La a 5-a ediţie a Diplomelor de excelenţă AmFostAcolo, ne este din ce în ce mai greu să alegem cele mai merituoase unităţi hoteliere de pe Litoralul românesc şi Delta Dunării. Paradoxal, deşi cererea este încă mult mai mare ca oferta, deşi mai persistă mentalităţi „lasă dom’le că merge şi-aşa, oricum oamenii nu mai găsesc alte camere”, constatăm cu plăcută suprindere că din ce în ce mai multe hoteluri din zonă investesc în dotări, renovează, construiesc la stadarde moderne, investesc în personal pentru o relaţie şi o comunicare de calitate cu turiştii, străduindu-se să le ofere un sejur cât mai «ca afară». AmFostAcolo sprijină şi promovează toate aceste investistiţii, oferind o binemeritată recunoaştere  hotelurilor premiate, conducerii şi personalului acestuia, prin diplomele de excelenţă acordate în fiecare sezon”.

 

Iată  lista nominalizaților:

LITORAL

 1. BazArt Hostel [Vama Veche] 1*, VAMA VECHE
 2. Vila Pretty Woman [Eforie Nord] 3*
 3. Mera Sky (ex Cocorul) [Venus] 4*, VENUS
 4. Inter Hotel (ex Carmen) [Venus] 5*, VENUS
 5. Vis Hotel [Eforie Nord] 3*
 6. Decebal Hotel [Neptun] 3*, NEPTUN / OLIMP
 7. Ammon (ex Zamfira) Hotel [Venus] 3*, VENUS / SATURN
 8. Cometa Hotel [Jupiter] 2*, JUPITER / AURORA
 9.  Pensiunea Alfa [Mamaia Sat] 5*, MAMAIA
 10. Vulturul Hotel [Venus] 3*, VENUS / SATURN
 11. Sanda Hotel [Venus] 2*, VENUS / SATURN
 12.  Pensiunea Casa Margo [2 Mai] 3*, VAMA VECHE / 2 MAI
 13. Fortuna Hotel [Eforie Nord] 3*, EFORIE NORD/SUD
 14. Pensiunea Socriţa [Corbu, CT] 3*, CORBU / CAPUL MIDIA
 15. Apollo Hotel 2*, MAMAIA
 16.  Ambasador Hotel 4*, MAMAIA
 17. Mirage MedSPA Hotel [Eforie Nord] 4*, EFORIE NORD/SUD
 18. Afrodita Hotel [Venus] 4*, VENUS / SATURN
 19. Turquoise Hotel (ex. Silvia) [Venus] 4*, VENUS / SATURN
 20.  Malibu Hotel 4*, MAMAIA
 21. Meteor Hotel [Jupiter] 3*, JUPITER / AURORA
 22.  Complex Iris-Nalba-Mimoza [Jupiter] 3*, JUPITER / AURORA
 23.  Savoy Hotel 4*, MAMAIA
 24. Dorna Hotel 3*, MAMAIA
 25.  Dana Hotel [Venus] 4*, VENUS / SATURN
 26. Sunquest Hotel [Venus] 3*, VENUS / SATURN
 27.  Vera Hotel [Eforie Nord] 3*, EFORIE NORD/SUD

 

CHALLENGER LITORAL 2016

 1. Bicaz Pirates Resort Hotel 3*
 2. Vila Maris [Vama Veche] 3*
 3. Blaxy Premium Resort & Hotel 3*(+) Olimp
 4. Vega Hotel 5*
 5. Sulina Internațional Hotel 4*
 6. Diana Slav

 

DELTA DUNĂRII

 1.  Casa ''Nelu Pescaru'' 3*, MAHMUDIA
 2.  Pensiunea Paradise Delta House 4*, MILA 23
 3. Pensiunea Dunărea Veche 4*, MILA 23
 4. Insula Hotel 3*, TULCEA
 5.  Pensiunea Laguna Albastră 4*, MURIGHIOL
 6. Pensiunea Delta Miraj 3*, SULINA
 7. Pensiunea Casa Lida 3*, MAHMUDIA
 8. Pensiunea Prodelta 3*, UZLINA

 

CHALLENGER DELTA DUNĂRII 2016

 1. Complex Green Village 4*, SF. GHEORGHE
 2. Sunrise Hotel 4*

 

 

 

 Adaugata pe : 15 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun