site traffic analytics

Un parteneriat inovator Seawings Lifestyle - Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah

Seawings

Credit foto: PR NEWSWIRE: Autor/ sursa: Seawings

Seawings Lifestyle, operatorul de hidroavioane premium în Peninsula Arabică, a încheiat un parteneriat cu Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (TDA) și patru statiuni de lux din emirate pentru a primi turiști de vară pe această destinație. Colaborarea este o parte integrantă a campaniei TDA pentru a spori vizibilitatea Ras Al Khaimah ca destinație turistică lider.

Seawings Lifestyle a creat o colecție unică de pachete de vacanță care combina zborul pitoresc cu cele mai bune oferte de cazare din Ras Al Khaimah. Aceste pachete de vacanță încep cu un zbor cu hidroavionul de 45 de minute, pe ruta Dubai - Ras Al Khaimah. Călătorii se vor bucura de vederi de neegalat asupra ambianței orașului Dubai și zonei de coastă arabă, înainte de a ajunge pe apele din Ras Al Khaimah.

Oaspeții vor putea alege dintre pachetele de zi la unul sau două dintre hotelurile DoubleTree by Hilton, The Cove Rotana Resort, Banyan Tree Al Wadi, și all-inclusive Rixos Bab Al Bahr.

Pachete de spa  sunt de asemenea disponibile și oaspeții au acces la toate facilitățile complexelor  hoteliere. Călătorii se vor reîntoarce în Dubai prin transfer rutier.

Discutând despre colaborare, CEO al Seawings Lifestyle, Stuart Wheeler a declarat: " Parteneriatul dintre Seawings și Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului Ras Al Khaimah poate juca un rol important în dezvoltarea turismului și a promovării a tot ceea ce Ras Al Khaimah are de oferit Suntem încântați să colaborăm și să promovez frumusețea unică a emiratului ".

Potrivit aceleiași surse, "Ne-am bucurat întotdeauna să administrăm cele mai bune oferte din Emirate pentru călătorii de lux. Prin dezvoltarea acestei colecții unice de staycations cu hidroavionul, Ras Al Khaimah poate fi o dstinație favorită pentru noi segmente de public și își va asigura mai mulți vizitatori care se pot bucura de farmecele sale unice.. "

Haitham Mattar, CEO al Ras Al Khaimah ADT a declarat la rîndul său că, "În timp ce Ras Al Khaimah oferă ceva pentru fiecare tip de călător, parteneriatul cu Seawings Lifestyle va crește oferta noastră de lux pentru cei care doresc o evadare plină de răsfăț. Vizitatorii emiratului se pot bucura acum de un început memorabil pentru călătoria lor, cu o vedere panoramică spectaculoasă asupra destinației care va ilustra diversitatea peisajului nostru - de la uimitoarele deșerturi din teracotă și lanțurile muntoase, la 64 km de plaje curate".

 

 

 Adaugata pe : 16 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun