site traffic analytics

Un Hard Rock Hotel urmează să fie deschis în 2018 la Londra

Hard Rock Hotel London

Credit foto: PR NEWSWIRE

Cu 23 hoteluri & 11 cazinouri la nivel mondial, Hard Rock International, în colaborare cu GLH Hotels, își dezvăluie planurile pentru Hard Rock Hotel London. O transformare a fostului Cumberland Hotel, odinioară frecventat de legendarul chitarist Jimi Hendrix, viitorul Hard Rock Hotel London este ideal situat într-una dintre cele mai căutate locații din oraș - la Marble Arch în Hyde Park, la intersecția dintre celebra Oxford Street și Park Lane. Oferind vederi panoramice spre Hyde Park, Hard Rock Hotel London va deține 900 camere și este programat pentru finalizare în vara anului 2018.

"Încă de la înființarea noastră în 1971, odată cu deschiderea primului Hard Rock Cafe din Londra, după multe zile și nopți petrecute la legendarul Hard Rock Calling Festival din Hyde Park, Londra a fost întotdeauna un oraș special, loc de naștere al brandului nostru" - a declarat  Hamish Dodds, CEO al Hard Rock International. "Asteptam cu nerăbdare să completăm cercul și să înființăm Hard Rock Hotel în Londra, un oraș muzical legendar, care a adus cele mai mari stiluri de rock la nivel mondial."

Hard Rock Hotel London va cuprinde un lounge vast, primitor, oferind oaspeților cocktailuri și muzică live, un Hard Rock Cafe și un Rock Shop, oferind mărfuri simbolice pentru marcă. Acest hotel va satisface, de asemenea, oaspeții cu un serviciu complet Rock Spa. Oaspeții se vor bucura, de asemenea, de acces convenabil la unele dintre cele mai notabile atracții West End din Londra, inclusiv Palatul Buckingham, districtul de teatru, viața de noapte din SoHo și zonele comerciale la modă de-a lungul străzilor Regent, Oxford si Carnaby.

 

 

 Adaugata pe : 17 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun