site traffic analytics

Campionatul Mondial de Bucătărie Chinezească va avea loc la Rotterdam, în 2016

WCCC

Credit foto: WCCC 2016

Campionatul Mondial de Bucătărie Chinezească (WCCC) este cel mai important concurs gastronomic internațional, la care chefi din lumea întreagă pot să-și  etaleze măiestria la capitolele gust, tehnică, inovație și creativitate în prepararea de produse alimentare rafinate din China, la ora actuală cea mai populară bucătărie din lume.

WCCC se desfășoară o dată la patru ani, în țări selectate cu atenție. Anul acesta are loc cea de-a VIII-a ediție a concursului, în septembrie 2016, la Rotterdam, punctul de întâlnire al Asiei cu Europa. Această ediție este prima organizată de WCCC în afara Asiei.

Chinese plate

Peste 400 de bucătari cu înaltă expertiză în domeniul bucătăriei chineze rafinate vor participa la concurs, grupați în 100 echipe, dintre care menționăm Singapore, China, Malaezia, Taiwan, Japonia, Olanda, Franța, Spania și Coreea. Echipele sunt provocate să pregătească șase feluri de mâncare în termen de 3½ ore, de la aperitive la feluri principale și deserturi. Rezultatele vor fi evaluate de un juriu distins de experți în artă culinară.

Vizitatorii acestui eveniment unic vor fi răsplătiți cu un spectacol culinar de înaltă virtuozitate, vibrant, la cel mai înalt nivel imaginabil al bucătăriei chineze. WCCC 2016va fi prefațat de o conferință de presă privind bucătăria modernă chineză și de o expoziție de inspirație cu mâncăruri rafinate din China, prezentate de furnizori de top din Europa.

WCCC este considerat drept "Jocurile Olimpice ale Bucătăriei Chineze", și este un eveniment de maximă importanță în cadrul competițiilor internaționale de gătit în stil chinezesc. Organizat de Asociația Mondială a Bucătăriei Chinezești (WACC), evenimentul este deschis tuturor bucătarilor și restaurantelor cu preparate din bucătăria chineză din întreaga lume.

Ediția 2016, de la Rotterdam, este găzduită de Stichting landelijke Federatie van chinese organisations in Nederland (LFCON). Mai multe informații regăsiți pe  http://www.wccc2016.com

 

 

 Adaugata pe : 21 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun