site traffic analytics

Peste 7000 de turiști israelieni vor veni pe Litoral în 2016 prin Meshek Wings și Asociația Litoral – Delta Dunării

Litoral Meshek -ALDD

Credit foto: Asociaţia Litoral – Delta Dunării 

În urma unui proiect prin care Asociaţia Litoral – Delta Dunării a susţinut în mod independent, printr-o campanie de publicitate, promovarea staţiunii Mamaia pe 5 posturi de radio din Israel, în 2015 au ajuns pe litoral 4500 turişti israelieni, care au consumat servicii turistice în valoare de 4,5 milioane dolari pentru pachete de vacanţă şi excursii opţionale la atracţiile din Constanţa şi Tulcea. 

Pe 21 iunie, a aterizat primul zbor charter Tel Aviv - Constanța al acestui sezon. În această vară, în urma campaniei de promovare derulate de Asociația Litoral-Delta Dunării, împreună cu turoperatorul israelian Meshek Wings, pe Litoral vor ajunge 7000 de turiști israelieni, 80% dintre aceștia în stațiunile Mamaia și Năvodari. 

„Continuăm proiectul cu Meshek Wings şi anunţăm oficial că în această vară vom avea 3 chartere/ săptămână, şi aproximativ 7000 turişti israelieni vor ajunge pe litoral în staţiunile Mamaia, Năvodari si Eforie. Asociaţia Litoral – Delta Dunării a continuat și în acest an campania de promovare în Israel, am participat, din nou, la târgul de turism de la Tel Aviv, am realizat primiele broșuri și filmul de promovare în ebraică. Acesta este un proiect de succes, prin care am dovedit că, deși România nu are un buget de promovare de turism la nivel guvernamental, noi reușim să atragem incoming cu o creştere spectaculoasă de turişti israelieni pe litoralul românesc, exclusiv din resurse locale proprii, si anume din bugetul operatorilor de turism din Mamaia si din Satul de Vacanță, administrat de Asociația Litoral- Delta Dunării. Prin acest proiect independent al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, finanţat din bugetul taxei de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanță, am reuşit să atragem interesul unui touroperator străin, care a avut încredere în produsul turistic „litoralul românesc”, deși provine de pe o piaţă externă pe care nu am avut-o niciodată în această destinaţie. Litoralul este capabil să ofere servicii de calitate, iar cele 3 chartere pe săptămână sunt dovada că suntem capabili să susţinem aceste servicii de calitate. Estimăm venituri de peste 7 milioane dolari pentru operatorii de turism de pe Litoral - hotelieri, restaurante, operatori de agrement, shopping etc. Mulțumim pentru încredere companiei Meshek Wings și domnului Meidan Butnaru", a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

 

„Anul acesta continuăm proiectul cu Mamaia, în care avem încredere, şi am demarat, pe 21 iunie, zborurile charter Tel Aviv - Constanța, cu trei sosiri pe săptămână (marțea, joia și duminca), dar practic am început din luna mai, odată cu primele grupuri de turiști aduși în programe de circuit în România, în care combinăm muntele cu marea. Mesheg Wings va aduce în România, în acest an, peste 35.000 de turiști iraelieni. Mulțumim Asociației Litoral- Delta Dunării pentru implicarea în promovarea stațiunii Mamaia și a Litoralului românesc în Israel și pentru parteneriatul și susținerea pe care ni le acordă" – Meidan Butnaru, Director Operațional și Comercial Meshek Wings.Adaugata pe : 23 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun