site traffic analytics

Air France a făcut echipă cu Unifrance pentru a promova cinematografia franceză la nivel mondial

Air France

Credit foto: Air France

Pentru toți iubitorii de filme, Air France a făcut echipă cu Unifrance pentru a promova cinematografia franceză la nivel mondial. Ca parte a acestui nou parteneriat, compania intenționează să prezinte "amprenta franceză" în domeniul cinematografic, prin parteneriatul cu diverse festivaluri de film de pe fiecare continent, pe tot parcursul anului.

Eveniment următor este Festivalul de Film Francez din Tokyo, Japonia, care va avea loc între 24 - 27 iunie 2016. Pentru a sărbători acest prim an de parteneriat, Air France și Unifrance au creat premiul "Air France Audience". Acesta va fi acordat filmului favorit ales de publicul japonez dintr-o selecție oficială de 13 filme franceze prezentate, și va permite, de asemenea, ca doi norocoși câștigători la tragerea la sorți să se bucure de o excursie de întoarcere de la Tokyo la Paris.

Din momentul în care primul film "Viva Maria" de Louis Malle a fost prezentat la bord zborurilor sale, în 1966, Air France a oferit producții cinematografice în fiecare zi și oferă acum mai mult de 100 filme franceze la bord, în fiecare an. Pentru a se asigura că oferă o selecție de filme adaptată la gusturile și culturile tuturor pasagerilor săi, din care jumătate sunt internaționali, această gamă vastă de filme include, de asemenea, filme de lung metraj din întreaga lume, în versiunea lor originală. Prin urmare, unele filme pot fi disponibile în până la zece limbi, inclusiv chineză, japoneză și coreeană.

Compania este acum una dintre cele mai mari cinematografe din lume și oferă până la 1.200 ore de programe la cerere, disponibile imediat după îmbarcare până la sosirea la aeroportul de destinație. Cu peste 38.000 ecrane de navigare intuitive, Air France oferă, în fiecare lună, o nouă selecție de comedii, drame și filme de acțiune recente.

Air France se preocupă, de asemenea, de divertismentul pentru copii la bordul zborurilor sale, cu o gamă largă de filme de lung metraj de animație și desene animate.

 

 Adaugata pe : 23 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun