site traffic analytics

Hotel PRIVO a obținut premiul “Fine Dining Cuisine” pentru Restaurant PRIVO la World Luxury Restaurant Awards

 World Luxury Restaurant Awards

Credit foto: Hotel PRIVO

Hotel PRIVO a câștigat premiului “Fine Dining Cuisine” pentru Restaurant PRIVO în cadrul Galei organizate de către World Luxury Restaurant Awards pe 18 iunie 2016 la Ponstresina, Elveția.

“Suntem onorați și recunoscători pentru acest premiu. Este o recunoaștere la nivel mondial a restaurantelor din categoria Luxury pentru experiența culinară și serviciile excelente oferite oaspeților și ne motivează să ne menținem la acest nivel și în viitor. După premiul „Best Luxury Design Hotel” acordat anul trecut de World Luxury Hotel Awards, acest premiu confirmă experiența unică pe care o au oaspii în restauranul nostru. Succesul nostru se bazează pe efortul întregii echipe. Le mulțumim tuturor oaspeților noștri, celor care ne-au susținut în această competie și membrilor echipei PRIVO” a declarat Adina Plopeanu – Director General al Hotel PRIVO.

Restaurant PRIVO - DIPLOMAWorld Luxury Restaurant Awards™ este o organizație recunoscută la nivel mondial care recompensează excelența în cadrul restaurantelor din categoria Luxury.

Premiile sunt structurate în 78 categorii la nivel națonal, continental și mondial.

Este un program în care clienții trimit organizatorilor review-uri despre restaurante.

Restaurantele din categoria Luxury sunt nominalizate să participle la World Luxury Restaurant Awards de către clienți, experți în domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnaliști & bloggeri culinari.

World Luxury Restaurant Awards™ poate trimite un reprezentant oficial să viziteze restaurantele nominalizate.

Criteriile de selecție sunt designul interior, calitatea deosebită a preparatelor culinare și aprecierile pozitive pentru serviciile excelente. 

Procesul de vot se bazează pe experiența culinară în ansamblu și se realizează de către clienți.

Rezultetele finale se acordă pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Restaurantele care obțin cele mai multe voturi, câștigă premiile la categoria “WLRA Global”.

PRIVO - trofeeCriteriile de acordare sunt bazate pe calitatea preparatelor culinare și serviciile excelente oferite de restaurante. Mărimea unui restaurant nu este luată în considerare în timpul nominalizărilor sau a procesului de vot.

 

Câștigătorii sunt anunțați și prezentați în cadrul ceremoniei anuale organizată de World Luxury Restaurant Awards™. Rezultatul final este obținut în urma voturilor pe categorie, la nivel național, de continent și mondial.

 

Restaurantul PRIVO este locul în care clienții își pot delecta simțurile cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate. Ambianța elegantă și cultura culinară propun o bucătărie internațională și cele mai proaspete ingrediente regionale interpretate într-o manieră contemporană. Spațiul deschis al restaurantului a fost gândit modular, pentru a putea fi adaptat oricăror situații. Echilibrat, eclectic și rafinat, restaurantul este definit de suprafeţe vitrate și se deschide către terasa din curtea interioară, oferind o panoramă unică spre parcul hotelului PRIVO si spre oraș.

Restaurantul cu o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. Specialiștii în gastronomie propun produse proaspete, organice care completează meniul distins al restaurantului. Meniurile restaurantului au fost semnate în primul an de la deschidere de Executive Chef Doru Pastramă, anul trecut de Executive Chef Martin White, meniul actual fiind realizat în colaborare cu Henrik Sebok, Certified Master Chef.

Enoteca deține o selecție de peste 350 etichete de vinuri și aproximativ 4.000 sticle,  având o cameră pentru degustări și o cameră dedicată depozitării și tezaurizării pe termen lung. Sommelierul casei Marius Danciu a realizat o selecție de vinuri în concordanță cu meniul restaurantului și care să acopere cât mai multe zone viticole ale lumii. 

Restaurantul PRIVO organizează periodic degustări de vinuri, cine gastronomice sau chiar evenimente la cramele din vecinătate. Clienții au parte de o experiență unică, fie că este vorba de o cină a-la-carte, o cină gastronomică sau o degustare de vinuri.

 

Hotel PRIVO este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor între hotelul modern și ansamblul istoric format din Villa Csonka și parcul cu o suprafață de 3.500 m.p. Arhitectura și amenajarea noii clădiri a hotelului au fost gândite minimalist, cu suprafețe calme și întinse. Restaurantul, enoteca, lobby barul, sălile de conferințe, Wellness Spa și parcul sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.

Premii și distincții obținute de Restaurant PRIVO:

 • Bucătarul anului – Chef Adrian Florescu, Romanian Top Hotel Awards, București, 26 mai 2016
 • 2015 Restaurant Award Winner – PRIVO Restaurant, Wine Spectator
 • Primul Ambasador din lume al celebrei Case de Vinuri Spumante Foss Marai, Târgu Mureș, 13 decembrie 2014

Premii și distincții obținute de Hotel PRIVO:

 • Cel mai popular hotel-concept cu capital românesc, Gala Premiilor HORECA După 20 ani, București, 13 iunie 2016
 • Hotelul anului – categoria 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional, locul 2, Romanian Top Hotel Awards, București, 26 mai 2016
 • Travelers’s Choice 2016 Winner, Locul 3 Top 25 Hotels din România, TripAdvisor
 • Best Luxury Design Hotel – Global Winner, World Luxury Hotel Awards, Hong Kong, 24 octombrie 2015
 • Certificate of Excellence 2015 Winner, Trip Advisor
 • Traveler’s Choice 2015 Winner, Locul 7 Top Hotels din România - Best Service, TripAdvisor
 • Cel mai popular hotel de 4* din România, Romanian Digital Travel Awards, București, 3 aprilie 2015
 • Medalia Președintelui Uniunii Arhitecților din România, Bienala Națională de Arhitectură, București,  17 octombrie 2014
 • Fațada europeană a anului, secțiunea proiecte nerezidențiale, concursul LIFE CHALLENGE 66, Viena, 12 iunie 2014
 • Special Architectural Concept, Gala Premiilor de Excelență, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014, București, 22 mai 2014

Restaurant PRIVO: restaurant fine dining, capacitate 180 locuri, specific internațional

Hotel PRIVO: 46 de camere și apartamente, restaurant, 3 săli de conferințe (200/60/14), lobby-bar, terasă, enotecă, spa, parcare, parc – monument istoric (3500 mp).

 

 

 Adaugata pe : 24 / 06 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun