site traffic analytics

ALDD continuă, la Constanța, discuțiile de promovare cu companiile aeriene

AIMK

Ieri, 6 iulie, a avut loc o nouă întâlnire de lucru între conducerea ALDD şi echipa de management a Aeroportului Internaţional “Mihail Kogalniceanu” Constanţa.

Aeroportul este membru al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării încă de la înfiinţarea acesteia, în 2007, iar în ultimii ani am construit împreună actuala Strategie de dezvoltare de trafic aerian, mai ales dupa ce Consiliul Judeţean Constanţa a reuşit să devină acţionar al Aeroportului. Din acest Parteneriat în cadrul Asociatiei Litoral – Delta Dunării au apărut pe Aeroportul Constanţa zborurile regulate Constanţa-Pisa şi Constanţa-Bergamo cu Ryanair (6 ani de operare) şi un zbor charter Constanţa-Munchen, cu Air Berlin. Pentru ambele situaţii, Asociaţia Litoral – Delta Dunării a avut un rol esenţial, aşa cum avem în continuare, alături de actuala echipă de conducere a aeroportului, cu care facem o echipa imbatabilă: Director General Bogdan Artagea şi Director Economic Horia Acatrinei.

Potrivit Corinei Martin, preşedinte ALDD : "În continuarea strategiei de dezvoltare a traficului aerian, anunţăm discuţii consolidate cu Blue Air, Wizzair, Tarom şi Ryanair, şi continuarea parteneriatului cu Turkish Airlines. Vom lansa foarte curând un sondaj online către public şi un chestionar către agenţii de turism, hotelieri şi operatori de turism din judeţele Constanţa şi Tulcea, pentru a stabili prioritatea rutelor – destinaţiilor interne şi externe.

În acelaşi timp, pornim împreună o campanie de promovare a zborurilor actuale (Londra, Milano, Istanbul, Atena şi Larnaca), cu un videoclip şi materiale de informare şi promovare ce vor fi expuse şi distribuite cu sprijinul RATC, CFR, Maritimo Shopping Center şi City Park Mall, hotelieri şi agentii de turism (prin ANAT) şi promovate la toate evenimentele pe care le organizăm pe Litoral. Vom aloca un buget consistent din Taxa de Promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, pe care o administrăm cu sprijinul Primăriei Constanţa, pentru a atrage companiile aeriene şi pentru a susţine atractivitatea noilor rute pe care ne propunem să le atragem.

Invităm oficial Primăriile Tulcea, Navodari, Eforie, Techirghiol, Costinești şi Mangalia să se alăture eforturilor Primăriei Constanţa şi Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, pentru a susţine continuarea Strategiei noastre de dezvoltare şi promovare a traficului aerian către Litoral şi Delta Dunării. Sunt sigură că avem în continuare sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa şi în noua echipă de conducere, aşa cum am pornit acest parteneriat strategic cu conducerea CJC în primii ani. In cursul săptămânii viitoare vom avea întâlniri comune, cu echipa Aeroportului Mihail Kogălniceanu, reprezentanţi ai Primăriei Constanţa şi ai altor Primării şi cu conducerea Consiliului Judeţean Constanţa.”

 

 Adaugata pe : 07 / 07 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun