site traffic analytics

Evenimente Litoral Weekend 07-10.07.2016

 Argo BeachNe apropiem de prima jumătate a sezonului estival iar lista evenimentelor pe litoralul românesc reușește să atragă din ce în ce mai mulți iubitori de soare, mare, distracție, dar și multiple opțiuni pentru relaxare și activități de familie.

 Conform declarațiilor hotelierilor din stațiunea Mamaia,  pe lângă sejururile rezervate pentru o săptămâna,  weekendurile din următoarea perioadă, se anunța cu un grad de ocupare de 100%.

 Mamaia rămâne în continuare în topul preferințelor pe litoralul românesc, fiind una dintre cele mai frumoase stațiuni, care se bucură, de la an la an, de schimbări majore, oferind turiștilor din ce în ce mai multe opțiuni și activități în vacanță lor de vară.

 Hotelurile, restaurantele și cluburile își întâmpina turiștii cu construcții noi și moderne, servicii ireproșabile și facilități complexe care satisfac nevoile fiecăruia.

 Pentru distracția de zi cu zi, Satul de Vacanță Mamaia este vizitat zilnic de mii de turiști, indiferent de vârstă, atracție bine cunoscută că fiind un loc în care este imposibil să te plictisești. De la personaje din desenele animate care te întâmpina pe străzile din parcul de distracție, la jocuri, activități pentru iubitorii de adrenalină, până la comercianții care te invită la preparate și gustări tradiționale, vată de zahăr, clătite sau porumb fiert, atmosfera din Satul de Vacanță  pune zâmbetul pe buze și celor mari și celor mici.

Cabo Beach În sejurul petrecut în Mamaia, nu ai cum să ratezi o zi în parcul acvatic Aqua Magic, o plimbare cu autobuzele etajate, telegondolă sau pe promenadele aerisite și, pentru un traseu mai distractiv, poți apela la o plimbare cu trenulețul, din Satul de Vacanță, până în Mamaia.

 Recomandăm și un day trip în Constanța, o plimbare la Casino sau în Piață Ovidiu, momente spectaculoase la Delfinariu, cumpărături la mall, iar pentru o porție de cultură, turiștii sunt așteptați până în luna septembrie să admire la mare aurul și argintul antic al României, așa că adăugați pe lista de activități și o vizită la Muzeul de Istorie Natională și Arheologie Constanța.

 Viața de noapte o trăim din plin în weekend, când putem alege petreceri pe plajă sau la piscine, concerte în cluburi sau invitați speciali internaționali, dj consacrați, brunch-uri în locații cu decor exotic, iar vacanța nu se poate încheia mai frumos decât  atunci când imortalizezi răsăritul pe cele mai frumoase plaje de pe litoral.

 “Pe lângă calendarul de evenimente dezvoltat și lansat de către Asociația Litoral – Delta Dunării, care în continuare este deschis propunerilor de noi proiecte de interes pentru turiștii din stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, ne putem lăuda și invita turiștii la foarte multe evenimente pe care le-au pregătit atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, hotelierii, cluburile și restaurantele. Îi încurajăm pe aceștia să își rezerve vacanță de vis pe litoralul românesc și să vina pregătiți pentru distracție, relaxare, activități de familie, multe petreceri, pe timpul zilei sau seară la club, sporturi nautice pentru iubitorii de adrenalină. Constanța, Mamaia și Satul de Vacanță sunt un trio de succes pentru un sejur complet de atracții turistice pe litoral.”, a declarat Oana Vorniciuc, purtător de cuvânt Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță

 

 Adaugata pe : 07 / 07 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun