site traffic analytics

SWISS a prezentat, ieri, primul Bombardier CS100 din lume

Bombardier CS100 by SWISS

Credit foto: Swiss International Air Lines; Autor: Adrian Bretscher

Swiss International Air Lines (SWISS) a prezentat, ieri, prima sa aeronavă Bombardier C Series - un CS100 - la Aeroportul din Zurich. Aeronava a primit, de asemenea, noul său nume: Canton of Zurich. Sistemul inovator TwinJet pe curse de scurt și mediu curier stabilește noi standarde în ceea ce privește confortul inflight, economia de operare și prerogativele sale de mediu. SWISS va deveni primul operator din lume al recent  dezvoltatei Bombardier Serie C, atunci când avionul său CS100 va intra în serviciul comercial, la 15 iulie.

Bombardier CS100 by SWISS

Acesta este primul dintre cele 30 de avioane Bombardier livrate pe comandă - o combinație mai mare de CS100 și CS300 - care vor înlocui treptat actuala flotă de Avro RJ100 a SWISS, până la mijlocul anului 2017.  În configurația SWISS, Bombardier CS100 va găzdui 125 pasageri. Cu tehnologia avansată a motorului, sistemele și materialele de construcție ale noului TwinJet, avionul stabilește noi standarde în termeni de confort, economie și ecologie. Este cu 10-15 decibeli mai silențios decât tipurile de aeronave comparabile; și atât consumul de carburant, cât și emisiile de dioxid de carbon au fost reduse cu până la 25%.

Bombardier CS100 by SWISS

Interiorul cabinei are ferestre mari, care permit mai multă lumină a zilei și conferă cabinei un aspect foarte spațios. Scaunul inovator produs  Zoom are un design special, care include un singur suport central de masă, oferind un confort optim și mai mult spațiu pentru picioare.

Primul zbor inaugural va avea loc pe 15iulie, la ora 12:30, pe ruta Zurich - Paris Charles de Gaulle.

Bombardier CS100 by SWISS

Primele zboruri cu Bombardier CS100 vor avea loc pe destinațiile Manchester, Praga și Budapesta, iar din august pe Varșovia și Bruxelles. Zborurile cu CS100 către și dinspre București vor începe de abia în septembrie.

 

 Adaugata pe : 08 / 07 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traian Badulescu
Vintest
Booking Bucharest
Le Chateau
Corali Holidays
Destinatii.eu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Domeniile Ostrov
Max Holidays