site traffic analytics

Constanța revine pe harta automobilismului sportiv după 25 de ani de pauză

  • Constanta Rally Show 2016
  • Au început înscrierile oficiale pentru Constanța Rally Show® 2016, cel mai mare eveniment automobilistic de pe litoral
  • Traseul competiției este unul dintre cele mai spectaculoase trasee citadine din Europa

În cadrul unei ședințe de lucru, organizatorii Constanța Rally Show® 2016, alături de autoritățile implicate au pus la punct ultimele detalii cu privire la siguranța și securitatea evenimentului, aflat la prima ediție după o absență de 25 de ani din calendarul de profil.

Astfel, au fost identificate toate zonele de risc și au fost stabilite limitele de acces pentru spectatori, dar și detalii privind programul raliului, în perioada imediat următoare urmând să aibă loc întrunirea comitetului de organizare format din reprezentanții tuturor autorităților locale implicate în eveniment.

De asemenea, au început înscrierile oficiale și acreditările media pentru competiția care va avea loc în perioada 5-6 august 2016 la Constanta. Înscrierile se vor termina pe data de 1 august 2016, la startul competiției fiind așteptate atât echipaje din Campionatul Național de Raliuri, Campionatului Național de Viteza în Coasta, cat si din Campionatul National de Drift si Karting.

Recunoaşterile pe traseul Constanta Rally Show® 2016 vor avea loc vineri - 5 august 2016, competiția debutând cu 4 manse de calificări neconsecutive, sâmbătă – 6 august 2016.

Pentru a fi mai aproape de spectatori şi concurenți a fost lansat noul  site  oficial www.constantarally.ro , unde pot fi regăsite informații utile și detaliate cu privire la traseu, program și alte activități adiacente ale ediției din acest an a Constanta Rally Show®.

Mihai Tanase – Director Organizatoric Constanta Rally Show: "Faptul că unul dintre cele mai mari orașe ale României revine în calendarul competițiilor automobilistice profesioniste, după o pauză de 25 de ani, este o mare realizare a tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului Constanta Rally Show. Având experiența organizării a 4 etape de  Danube Delta Rally la Tulcea, am dat curs propunerii autorităților locale constănțene și iată că în mai puțin de o lună, în plin sezon estival, are loc Constanta Rally Show. Gândit ca un eveniment automobilistic de marcă, evenimentul reunește cei mai buni piloți ai României, acoperind aproape toate disciplinele Federației Române de Automobilism Sportiv: rally, viteză în coastă, drift, karting, etc. Avem convingerea fermă că acest festival automobilistic  va deveni în foarte scurt timp unul de referință pentru evenimentele estivale de pe litoralul românesc și fără îndoială una dintre cele mai iubite competeții de motorsport din România. (…) în 5-6 august 2016, vă așteptăm în număr cât mai mare la Constanta Rally Show, pentru a-i putea vedea pe cei mai buni dintre cei buni".

 

 

 Adaugata pe : 14 / 07 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun