site traffic analytics

Vox Maris Costinești, un resort cât o stațiune de lux

Costinesti Vox MarisDincolo de orice problemă a litoralului românesc, Vox Maris Grand Resort Costinești reușește să le ofere turiștilor o microstațiune cu tot confortul unui complex de patru stele, la standarde internaționale. Prețurile sunt aproape egale cu ale celorlalte hoteluri, chiar și în vârf de sezon, dacă se aleg pachetele cele mai avantajoase. În plus, este aproape singurul loc din stațiune unde se poate dormi în liniște, departe de zgomotul infernal al teraselor cu sau fără clienți.

Prima impresie, la intrarea în complexul Vox Maris de la Costinești este că nu ne mai aflăm în România. Impresia se păstrează pe toată durata sejurului, în interiorul complexului Vox Maris Grand Resort.Costinesti Vox Maris

Ansamblul de vile Vox Maris, din inima stațiunii Costinești, este situat la numai câțiva metri distanță față de malul mării și se întinde pe o suprafață de 7 hectare. Complexul pune la dispoziția turiștilor cu cele mai rafinate gusturi circa 700 de locuri de cazare, în peste 350 camere duble sau twin, junior suite și apartamente cu 2 sau 3 camere. Muzica ambientală de pe aleile desprinse parcă din decorul unui teatru de vară, cu flori în toate culorile curcubeului, care amintesc de grădinile japoneze, dar și de monumentele Greciei antice, îi desprinde pe turiști de tumultul stațiunii, oferindu-le vacanțe la standardele cele mai înalte. Nu în ultimul rând, curățenia exemplară și siguranța din interiorul resortului reprezintă avantaje demne de luat în seamă, atunci când se face alegerea locului de cazare. Camerele sunt decorate și gândite astfel încât oaspeții să se bucure de o atmosferă elegantă, într-o oază de verdeață luxuriantă. Culorile camerelor sunt alese în tonalități placute și calde, iar mobilierul este amplasat cu respect față de spațiul necesar, dar și față de simțul estetic.

„Din 2010 până acum am investit peste 15 milioane de euro pentru modernizare. Am folosit cele mai bune materiale pentru construcții, finisaje și decoruri. Am vrut și am reușit să facem la Vox Costinesti Vox MarisMaris ceva unic pentru litoralul românesc. În interior, turiștii se pot bucura de confort și de o gamă foarte largă de activități, la cele cinci piscine, baruri, restaurante și spațiile pentru activități recreative: clubbing, fitness, bowling, biliard, tenis de masă sau tenis de câmp”, spune Nicușor Năstase, proprietarul resortului. Din dorința de a le facilita accesul la malul mării turiștilor, Vox Maris a construit și o pasarelă până la plajă, dar fostul ministru Elena Udrea a demolat-o, susținând că nu este legală o asemenea construcție, deși ministerul pe care l-a condus nu a făcut niciun fel de investiție pentru a repara drumurile și faleza.

Cel mai bun chef este chiar... patronul.

Mâncăruri dintre cele mai rafinate sunt servite la cele două restaurante ale complexului Vox Maris Grand Resort: Stella Maris și Blue Lagoon, deservite de terasele de cea mai rafinată eleganță, din jurul pisicinelor. Personalul înalt calificat a fost atent selectat, astfel încât să li se ofere oaspeților Costinesti Vox Mariscele mai bune servicii de pe litoralul românesc, iar pe lângă bucătarii excepționali ai restaurantelor, expertul-chef este chiar Nicușor Năstase, care preia cele mai dificile și pretențioase comenzi ale clienților, pentru a fi sigur că preparatele ating perfecțiunea. „În fiecare zi prepară ceva la bucătărie. Este pasionat de arta culinară și îi place foarte mult să facă asta. Face totul din pasiune”, spune una dintre angajatele resortului, cu zâmbetul pe buze, asemenea tuturor celorlalți colegi.

Un prânz la restaurantul Stella Maris sau pe terasa de lângă piscină, în acorduri de pian, este cea Costinesti Vox Marismai bună alegere pentru o dupăamiază de vacanță la mare. Mâncărurile sunt pregătite doar cu ingrediente naturale, foarte proaspete, iar meniul este diferit de la o zi la alta. Seara, nimic nu este mai relaxant decât o cină romantică, în familie sau între prieteni, la restaurantul Blue Lagoon sau pe terasa de lângă piscină, la lumina lumânărilor, pe un fundal muzical atent selecționat de către band-ul resortului. Nu lipsesc preparatele de pește, fructe de mare, vita sau pastele.

Oaspeții pot alege, oricând, cocktails bars sau băuturile delicate, de pe marginea piscinelor. Barul la piscină, tivit de palmieri și plante indigene, este o mică oază de liniște, în fiecare moment al zilei. Luminate cu bun gust, barurile din lemn de tec sau ceramică albă sunt inundate de lumina diafană a lumânărilor, într-o stralucire caldă.

Tariful pentru o noapte de cazare, în oferta specială pentru tineret, pornește de la 175 de lei pentru două persoane, în cameră dublă standard, între 17 niunie-14 iulie, pentru rezervări între 1 și 4 nopți, în cursul săptămânii (duminică-joi). Tarifele scad, pentru pachete cu un număr mai mare de nopți de cazare.

Vox Maris Grand Resort pune la dispoziția clienților săi, în mod gratuit, o parcare de 150 de locuri. Accesul în parcare se face în limita spațiilor disponibile și nu este necesară rezervare.   

Costinesti Vox MarisAdaugata pe : 24 / 07 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun