site traffic analytics

RYANAIR LANSEAZĂ NOUA RUTĂ BUCUREȘTI-PALERMO PENTRU VARA 2017

 Ryanair

 Credit foto: Ryanair

Ryanair,compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat, astăzi, o nouă rută din București către Palermo,cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând de la 28 martie 2017, prima dintre noile rute Ryanair din București operate în calendarul de vară 2017 care urmează a fi anunțatcurândîn întregime.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută, București – Palermo, prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarife începând de la 24.99€ pentru călătorii în aprilie și mai 2017. Aceste locuri promoționale sunt disponibile acum pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com/ro, până la miezul nopții, luni (22 august).

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE and Romania, Ryanair, a declarat: “Suntem bucuroși să anunțămo nouă rută din București către Palermo, cu un serviciu de trei zboruri săptămânale începând cu luna martie, prima dintre rutele noastre operate din București în cadrul calendarului de vară 2017 ce urmează a fi dezvăluitcurând în întregime.

Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

Pentru a sărbători noua noastră rută, scoatem la vânzare locuri din București către Palermo la tariful promoțional de doar 24.99€,pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni (22august). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să vizitezewww.ryanair.com/ropentru a-și rezerva astăzi o escapadă în însorita Sicilie.”

 

RUTĂ NOUĂ BUCUREȘTI – PALERMO

Rută

Frecvență

Dată lansare

Tarif

Palermo

3 x săptămână

28 martie

24.99€

 

 Adaugata pe : 17 / 08 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Booking Bucharest
Le Chateau
Paralela 45
Corali Holidays
Destinatii.eu
Traian Badulescu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Max Holidays