site traffic analytics

Ryanair lansează tarifele reduse din Oradea

Ryanair

Credit foto: Ryanair

2 rute noi către Barcelona Girona și Milano Bergamo

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi primele sale zboruri din Oradea, cu2 rute noi către Barcelona Girona (2 x săptămână) și Milano Bergamo (2x săptămână) începând din martie, care vor aduce 60.000 clienți pe an pentru Aeroportul Oradea, cel de-al patrulea aeroport pe care operează Ryanair în România.

De asemenea, Ryanair a sărbătorit noile sale zboruri din Oradea prin scoaterea la vânzare a locurilor, la tarif promoțional, începând de la doar 19,99 euro pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni (26 septembrie).

În Oradea, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm că tarifele reduse Ryanair au ajuns și la Oradea, al 4-lea aeroport pe care operăm în România,cu două rute noi către Barcelona Gironași Milano, începând din martie 2017, care vor aduce anual 60.000 clienți pentru Aeroportul Oradea.

Rutele noastre către Barcelona Girona și Milano Bergamosunt alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și urmăresc anunțurile noastre recente de creștere în România -la începutul lunii am deschis o nouă bază la Timișoara, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să inaugurăm și baza noastră din București.

Pentru a sărbători noile noastre rute din Oradea,scoatem la vânzare locuri pentru Barcelona Girona și Milano Bergamo, la prețul promoțional de la doar 19,99  € pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt acum disponibile pentru rezervări, până la miezul nopții, luni (26 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

2 NOI RUTE DIN ORADEA

Rută

Frecvență

Dată lansare

Tarif de la

Barcelona Girona

2 x săptămână

26 Martie

19.99€

Milano Bergamo

2 x săptămână

29 Martie

19.99€

 

 

 Adaugata pe : 20 / 09 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun