site traffic analytics

Blue Air anunță noua rută București – Tel Aviv

ruta noua Blue Air                                                                                                         

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, își dezvoltă operațiunile prin deschiderea rutei #84, București - Tel Aviv. Zborurile se vor opera cu trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, joi și duminică, începând cu 12 ianuarie 2017.

Gheorghe RacaruGheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Odată cu lansarea zborurilor către Tel Aviv, Blue Air intră pe o piață nouă, dar în același timp cunoscută. Noua rută va aduce mai aproape Bucureștiul de cele mai sfinte locuri ale creștinătății, dar și de un oraș modern, veșnic în mișcare, care cu siguranță se va bucura de succes în rândul românilor. Orarul a fost special studiat pentru a răspunde atât nevoilor oamenilor de afaceri, turiștilor de week-end, cât și pentru pelerinaj, iar prețurile sunt foarte atractive, așa cum v-am obișnuit deja.”

Blue Air înregistrează anul acesta creșteri semnificative, atât în privința numărului de pasageri transportați, cât și al numărului de avioane care alcătuiesc flota. Compania estimează o creștere de 50% a traficului față de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiții optime pe noua rută București – Tel Aviv, beneficiind de siguranță, confort sporit și tarife începând de la 34.95 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere.

Despre Blue Air:

Blue Air și-a început activitatea acum 11 ani, în prezent operând peste 70 de rute în Belgia, Cipru, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. Compania are 5 baze operaționale, în București, Bacău, Iași, Larnaca și Torino, urmând ca din 30 octombrie să se deschidă baza din Cluj-Napoca și din 27 aprilie 2017 cea din Constanța.

Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membru cu drepturi depline IATA.

Blue Air operează o flotă de aeronave Boeing 737, având interioare moderne cu scaune Recaro, ce oferă pasagerilor o experiență îmbunătățită și confortabilă pe timpul zborului.

 

 

 Adaugata pe : 20 / 09 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun