site traffic analytics

CLUB THE HUB VĂ PROPUNE UN REVELION "ALL INCLUSIVE", CU MUZICĂ LIVE

Revelion Club The Hub 2017 BucurestiClub The Hub (fostul Music Club, Str. Bărăţiei 31) vă propune un super Revelion la kilometrul zero al Bucureștiului! Muzica live cu formațiile AVENUE si Power Station si atmosfera de dans asigurată de DJ Kriss! Un Revelion unde veniți cu prieteni și vă faceți prieteni! Lăsați stresurile la ușă și intrați cu noi, plini de optimism, într-un an mai bun!

Fireşte că există şi oferte speciale, anume reducere de 10% pentru grupurile de peste 10 persoane şi reducere de 20% pentru grupurile de peste 20 de persoane! Pentru rezervări sunaţi la 0724 200 070.

Clubul The Hub s-a deschis pe 25 noiembrie, în fosta locaţie a Music Club. Până în prezent, a organizat o serie de concerte live cu formaţii precum Publika, Friends, Claudiu Mirea & Band, Power Station, Avenue, iar printre DJ-ii care animă atmosfera se numără DJ Sorin Lupaşcu, DJ Kriss şi DJ Bognik (Bogdan Nicolescu).De asemenea, The Hub a găzduit petreceri corporate de Crăciun şi este partener cu Teatrul Roşu, aici desfăşurându-se, săptămânal, piese de teatru şi stand-up comedy.

Revelion Club The Hub 2017 BucurestiAdaugata pe : 26 / 12 / 2016.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun