site traffic analytics

Dubai continuă să crească: 11% mai mulţi turişti

Dubai turismSectorul turistic din Dubai și-a conservat tendința ascendentă de la începutul lui 2017, Departamentul de Turism și Comerț al Emiratelor (Dubai Tourism) raportând o creștere spectaculoasă de 11 la sută a vizitatorilor în primele trei luni ale anului, raportată la aceeași perioadă a anului 2016. Din ianuarie până în martie 2017, 4,57 milioane de călători au vizitat orașul, o creștere de două ori mai mare decât în primele trei luni ale anului trecut.

Excelența Sa Helal Saeed Almarri, Director General al Dubai Tourism, a precizat că: „Trimestrul 1 din 2017 a reprezentat startul unei traiectorii puternice pentru acest an și ne face plăcere să notăm impactul investițiilor și reformelor noastre strategice. Pe măsură ce Dubai continuă să se dezvolte și să-și lărgească oferta turistică, atât calitativ cât și cantitativ, ne așteptăm ca orașul nostru să exercite o atracție din ce în ce mai mare, și să devină prima opțiune atât pentru turiștii care nu l-au Dubai Tourism Helal Saeed Almarrimai vizitat, cât și pentru cei care revin, atât pentru afaceri, cât și pentru vacanțe. Mulțumită sprijinului liderilor noștri vizionari și susținuți de colaborarea cu acționarii noștri, am făcut progrese uriașe în eforturile noastre constante de a crește accesibilitatea orașului, de a minimiza impedimentele care stăteau în calea vizitatorilor și de a facilita cât mai mult potențialele vizite.
„Startul optimist al anului 2017 este încurajator și susține, în ansamblu, strategia noastră, deși rămânem prudenți, deoarece suntem conștienți că turismul este una din principalele industrii care trece printr-o transformare la nivel global și care, în prezent, se află într-o stare de dezorganizare. Pentru ca Dubai să își îndeplinească angajamentele din Agenda 10X, trasate de Excelența Sa, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Președinte al EUA și Prim Ministru, și Lider al Dubaiului, trebuie să demonstrăm că suntem cu adevărat în fruntea inovației. Dincolo de marketing și de promovarea orașului, cu sprijinul tuturor partenerilor noștri din industrie, agenda noastră se concentrează pe susținerea lobby-ului și pe plasarea așa-numitei „voci a turiștilor” în centrul definirii priorităților noastre pentru viitor.

„Ne bazăm în continuare pe sprijinul guvernului, al partenerilor noștri, atât din sectorul public, cât și din cel privat, pe măsură ce ne apropiem cu încă un pas de ținta noastră, aceea de a aduce, până în 2020, 20 de milioane de turiști pe an, dar și de construcția unui model turistic pe care întreaga lumea în va lua drept reper 10 ani de acum încolo.”

Oferta hotelieră
La sfârșitul primului trimestru al anului 2017, inventarul hotelier al Dubaiului număra 104.503 de camere, distribuite în 680 locații, un număr cu 6 procente mai mare decât la sfârșitul lunii martie a Dubai turismanului trecut. Numărul de nopți ocupate a crescut, de asemenea, în raport cu anul trecut, de la 7,55 milioane în același trimestru al anului 2016, până la 7,96 milioane, cu o creștere de 2 la sută a gradului de ocupare a hotelurilor și apartamentelor, care a ajuns până la 87 la sută.

Pe măsură ce noi hoteluri continuă să se deschidă în Dubai, conform cerințelor Viziunii Turistice pentru 2020, aceste cifre recente demonstrează creșteri ce sprijină mărirea inventarului de camere, și confirmă faptul că orașul reprezintă în continuare o oportunitate de investiții extrem de atractivă, atât pentru proprietarii de hoteluri, cât și pentru operatori, și că sectorul turistic își echilibrează, cu prudență, capacitatea, în raport cu nevoile pieței, pentru a livra rezultate pozitive.Adaugata pe : 02 / 05 / 2017.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun