site traffic analytics

Vacanţa nu s-a terminat: unde mai pot pleca românii în septembrie, cu zbor charter

Parlalela 45 chartereDacă în România, sezonul estival se cam termină la jumătatea lunii septembrie, o dată cu începerea anului şcolar, pentru alte destinaţii apropiate, vara mai ţine până la finele lunii septembrie. Grecia, Spania şi Turcia sunt câteva dintre destinaţiile unde românii încă pot pleca cu zboruri charter, cu întoarcere peste o săptămână. De exemplu, Paralela 45, unul dintre cei mai importanţi touroperatori români, are plecări pe 17 septembrie, spre Antalya, cu charter TAROM din  Iaşi, respectiv din Timişoara, tot cu TAROM, spre Santorini (din Timişoara mai fiind o cursă şi pe 24 septembrie).

Din Bucureşti, următoarele plecări sunt pe 13 septembrie, către Costa Brava,  pe 28 septembrie către Corfu, pe 19 septembrie, către Mallorca, pe 20 septembrie, către Mykonos, pe 21 septembrie, către Creta (Chania), pe 23 septembrie către Kos şi pe 24 septembrie, către Santorini. Mai multe plecări sunt şi din Cluj: Creta (Chania) – 21 septembrie, Zakynthos – 23 septembrie şi Santorini – 24 septembrie. Către Creta (Heraklion) vor fi curse, din Bucureşti, în fiecare marţi, până pe 26 septembrie. Puteţi afla toate amănuntele accesând acest link: http://paralela45.ro/pagina/bilete-avion-ultimele-locuri. De subliniat că deşi toate destinaţiile au mers foarte bine, Spania a înregistrat o creştere foarte mare a cererii.

De asemenea, către Cipru se mai poate pleca cu Blue Air, pe 18 şi pe 25 septembrie, clima fiind şi aici încă destul de blândă. Pentru destinaţia Tenerife, care se află îm Oceanul Atlantic, în dreptul Africii, şi este un arhipelag al primăverii eterne, WizzAir oferă zboruri săptămânale, în fiecare luni, până pe  30 octombrie.Adaugata pe : 11 / 09 / 2017.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun