site traffic analytics

Sezonul de vară continuă în Dubai, Madeira şi Capul Verde

Dubai Paralela 45Cererea pentru Dubai și emiratele vecine Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah a crescut anul acesta cu 18%, în perioada octombrie 2017 – martie 2018 fiind disponibile curse directecu plecare din București și Cluj-Napoca. Emiratele sunt destinații preferate pentru temperaturile ridicate în această perioadă și pentru faptul că turiștii îmbină plaja cu shoppingul, distracția în parcurile tematice sau safariul în deșert. 

 

Oferta Paralela 45 cuprinde cazare la trei, patru și cinci stele, cele mai multe din hotelurile de cinci stele fiind de lanț, situate pe plajă, care oferă, ca tip de masă, de la mic dejun până la all inclusive, la tarife care încep de la 490 de euro/persoană, cu taxe incluse. Pentru fiecare dintre cele patru emirate există și oferte pentru vacanța de revelion, care conțin programe speciale, la tarife începând de la 800 de euro/persoană, cu taxe incluse.

“Dubaiul este locul preferat pentru trecerea dintre ani al multor români, festivalul de shopping din luna ianuarie este, de asemenea, o atracție, dar în ultima vreme au vrut să descopere și plajele întinse din Ajman, zona montană și sporturile nautice din Fujairah, resorturile all inclusive din Ras al Khaimah”, declară Ondina Dobriban, directorul general al Paralela 45.Ondina Dobriban Paralela 45

Ofertele continuă în noiembrie și decembrie cu Maldive și Insula Saldin Arhipelagul Capului Verde, de la 2.068 de euro/persoană pentru zece zile, inclusiv Revelionul, in Maldive, respectiv  1.169de euro/persoană pentru o săptămână în Insula Sal. Suntdestinații preferate pentru peisajele exotice cu plaje aurii kilometrice, palmieri și ape turcoaz, pentru care până la finalul lunii septembrie s-au făcut rezervări și pentru 2017, și pentru 2018.

În topul rezervărilor în această perioadă se află însă Laponia, unde familiile cu copii îl pot întâlni pe Moș Crăciun și înainte, și în timpul sărbătorii. Vacanța pe charter, de patru nopți, la hoteluri de patru stele costă începând de la 1.500 de euro/persoană. 

Destinațiile preferate de turiștii Paralela 45 în timpul verii au fost Grecia, Spania, Turcia, Italia, Portugalia, Croatia si Cipru, gradul mediu de ocupare al curselor charter fiind de 95% la final de septembrie, în creștere față de sezonul 2016. Turiștii au ales în special hoteluri de patru stele cu demipensiune la un pachet mediu de 650 de euro/persoană.Excepție a făcut Antalya, pentru care preferințele s-au îndreptat către hoteluri de cinci stele cu regim de masă All Inclusive.

“Antalya a crescut cu 20% vara aceasta și ar fi crescut și mai mult dacă ar fi existat mai multe curse charter. A fost un an în care dorința românilor pentru vacanțe all inclusive cu relaxare, programe de divertisment pentru adulți și copii, excursii în Antalya nu a fost tulburată de niciun eveniment negativ”, precizează Ondina Dobriban.  

Pe litoralul românesc au fost preferate hotelurile de patru și trei stele din stațiunile Mamaia, Eforie Nord și Neptun, la un buget mediu de 1.500 lei/persoană. Vânzările de vacanțe pe litoral au crescut cu 15% la Paralela 45, însă cererea turiștilor, cu mult mai mare, nu a putut fi acoperită întrucât unii hotelieri au preferat să vândă vacanțele individual.

La finalul sezonului 2017, turoperatorul Paralela 45 estimează că încheie anul cu o cifră de afaceri în creștere cu 22%, la peste 50 de milioane de euro.

 

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, circuite culturale şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 26 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism. Compania are în prezent 40 de agenţii directe şi în franciză răspândite în toată ţara.Adaugata pe : 21 / 09 / 2017.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun