site traffic analytics

Crăciun în Laponia cu Paralela 45

Craciun Laponia Paralela 45Paralela 45, unul dintre cei mai mari touroperatori din România, care activează de peste 27 de ani, operează, la ora actuală, an de an, peste 45 de curse aeriene charter şi peste 100 de circuite în toată lumea.

O ofertă deosebită pentru Crăciun este Laponia, țara lui Moș Crăciun, lansată cu succes în urmă cu mai mulţi ani. Familiile cu copii sau nu neapărat care aleg această ofertă vor putea să viziteze casa lui Moș Crăciun de la Rovaniemi, să se plimbe cu sania trasă de husky, cu snowmobilul, să pescuiască la copcă etc. De asemenea, printre cele mai atrative programe se numără un safari la ferma de reni. Creşterea renilor reprezintă un important mijloc de trai în Laponia.   Renii sunt animale semi-sălbatice, trăiesc liberi în pădure şi sunt adunaţi pentru faimoasele excursii cu reni. La fermă, proprietarul acestora are un grup atent selecţionat de reni pe care i-a instruit pentru tragerea saniei, precum şi pentru curse de reni. Plimbarea durează aproximativ 3km/2,5h

Craciun Laponia Paralela 45Şi în acest an vor fi două plecări: pe 19 şi pe 23 decembrie. Sejurul va dura 5 zile / 4 nopţi, iar tarifele pornesc de la 1523 de euro de adult, respective de la 1.181 de euro de copil. Deplasarea de Crăciun va fi, fireşte, ceva mai scumpă decât cea precedentă. Transportul va fi asigurat cu compania Blue Air, pe traseul Bucureşti – Levi (Finlanda) şi retur. Cazările vor fi asigurate la hoteluri de 4 stele din Levi, cu demipensiune.

Potrivit lui Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, pentru toamnă și pentru iarnă s-au vândut și destinații mai "exotice", precum Cuba, Mexic, Mauritius, Cambodgia, Vietnam etc, prețurile variind de la 200 de euro la 1.500 euro. Acesta  a precizat că anul acesta românii "au plecat bine și în străinătate", printre destinațiile externe cele mai vândute aflându-se Spania, Bulgaria, dar și Antalya (Turcia), și s-a înregistrat o creștere mare pe "early booking".Adaugata pe : 25 / 09 / 2017.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun