site traffic analytics

Accent Travel & Events detine franciza SKIFUN in Romania

Accent Travel SKIFUNIncepand cu luna august 2017, agentia de turism Accent Travel & Events este detinatorul francizei SKIFUN in Romania.

Compania SKIFUN a fost infiintata in anul 2007, are sediul central in Ljubljana, Slovenia si detine una dintrecele mai mari platforme de rezervari online din Europa, cu francize in Polonia, Croatia, Serbia, Macedonia si Romania: www.skifun.eu/ro/

Platforma este foarte intuitiva, permite rezervarea online a pachetelor turistice pentru Austria, Franta, Italia si Slovenia si aduce beneficii concrete utilizatorilor: preturi imbatabile pentru pachetele ce includ skipass-uri, disponibilitati pentru grupuri (platforma este populata cu unitati de cazare economice tip apartamente, studiouri, cabane etc). O alta noutate pe care o aduc SKIFUN si Accent Travel & Events este GARANTIA ZAPEZII  - o optiune care garanteaza calatorului ca va beneficia de zapada in vacanta lui. In caz contrar, primeste banii inapoi.

 

Lucian Boronea, CEO Accent Travel & Events mizeaza pe acest proiect plecand de la Accent Travel SKIFUNinteresul crescut al romanilor pentru vacantele la ski: “In Romania, mai mult de 700 000 de romani aleg vacantele la schi si mai mult de 25% din populatia tarii cu varste cuprinse intre 14 si 70 ani schiaza, asadar piata pentru acest tip de produs exista si este in continua crestere. In topul preferintelor ca destinatii turistice externe se situeaza Austria, urmata de Italia, Bulgaria si Franta“.

In plus, acest tip de produs este foarte atractiv pentru familii si pentru grupuri de prieteni. Preturile pornesc de la 50 euro / persoana, cazare noapte cu demipensiune in Slovenia, la hotel de 4* sau 75 euro / persoana, cazare noapte cu demipensiune in Austria, la hotel 3*, in Nassfeld.  Pentru Italia si Franta oferta standard porneste de la 89 euro/persoana, cazare cu demipensiune la hotel 4*. Insa oferte speciale sunt introduse in fiecare zi in platforma online si tarifele speciale pot fi accesate direct din motorul de cautare integrat in platforma.   

Planurile de viitor pentru proiectul www.skifun.eu/ro/ vizeaza in primul rand contractarea unor noi unitati de cazare din destinatii noi precum Elvetia, Serbia, Bulgaria, dar si Romania. Asadar, Accent Travel & Events prin SKIFUN ofera o oportunitate unitatilor hoteliere din Romania sa-si prezinte oferta pe piata europeana.


Despre Accent Travel & Events

Infiintata in anul 1999, Accent Travel & Events se afla in top 10 agentii de turism din Romania. Din 2009, agentia a fost afiliata EgenciaTM, a patra companie de Travel Management la nivel global si parte a Expedia, Inc., cel mai mare grup de travel de lume.

Cu o prezenta constanta si cu o arie de expertiza considerabila, Accent Travel & Events este cunoscuta pe piata de turism din Romania pentru serviciile de business travel.

In prezent, agentia deserveste peste 550 de clienti corporate, lideri de piata in domeniul energetic, farmaceutic, telecomunicatii, IT, aviatie, retail.

Incepand din anul 2016, Accent Travel & Events si-a dezvoltat divizia leisure si a deschis o agentie in Bucuresti, pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 35, Sector 1 dedicata clientilor directi.

Tot in 2016, Accent Travel & Events si-a consolidat pozitia de touroperator pentru turismul intern (litoralsi balneo) si a devenit partener Dertour. Din anul 2017, Accent Travel & Events detine franciza SKIFUN pentru Romania.Adaugata pe : 14 / 12 / 2017.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun