site traffic analytics

AIR FRANCE KLM: Bilete de avion spre Asia, America, Africa și Caraibe reduse cu până la 40%

Amsterdam Air France KLM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AIR FRANCE KLM lansează astăzi o campanie promoțională la numeroase destinații intercontinentale, dar și europene, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. Pasagerii AIR FRANCE KLM pot explora continentele lumii, având reduceri considerabile la biletele de avion. Vor beneficia de prețuri speciale peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Iubitorii de destinații exotice își pot achiziționa bilete către Panama de la 459 euro, Mauritius de la 639 euro, Havana de la 701 euro, Curacao de la 615 euro – promoție KLM sau Punta Cana de la 679 euro – promoție Air France. Toate prețurile afișate sunt pentru zborurile dus-întors, cu toate taxele incluse.

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 449 euro, zbor dus-întors către Las Vegas, 459 euro pentru New York, Montreal de la 499 euro, Washington de la 519 euro și Toronto de la 579 euro, zboruri dus-întors.

Asia rămâne și în acest an în preferințele românilor, iar reducerile sunt semnficative. Astfel, un zbor dus-întors începe de la:

·         Hong Kong – 399 euro

·         Beijing – 416 euro

·         Shanghai – 421 euro

·         Bangkok – 471 euro

·         Tokyo – 481 euro

·         Singapore - 541 euro

·         Osaka - 545 euro

Pasionații de călătorii care preferă experiențele unui safari în Africa au la dispoziție ofertele către Johannesburgși Nairobi de la 469 euro sau se pot retragecâtevazilepeplajele din Zanzibar, de la 530 euro, zbordus-întors.

Pentru călătorii care își doresc să ajungăîn Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete spre Riode Janeiro și Sao Paoloîncepând de la 549 euro de persoană, dus-întors, cu o reducere de 30 – 35% față de prețul normal al biletului.

Tarife reduse pentru destinații europene

Călătorii români pot beneficia de scăderea tarifului spre destinația KLM favorită, un zbor dus-întors spre Amsterdam fiind la doar 109 euro/persoană. De asemenea, doritorii de călătorii în Nordul Europei pot zbura la Alesund și Stavanger de la 189 euro, zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 19 ianuarie, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 noiembrie 2018.

Prețurile promoționale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.Adaugata pe : 10 / 01 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun