site traffic analytics

Alin Burcea: Românii aleg din ce în ce mai mult circuitele

Circuite Paralela 45Anul trecut, touroperatorul Paralela 45 a înregistrat cele mai mari creşteri pentru circuite (35%), cu peste 120 de programe în ofertă, cu avionul şi cu autocarul, în Europa, Asia, Africa, America de Nord şi America de Sud. Cele mai vândute circuite au fost în Rusia, Portugalia, Israel, Iordania, Italia, Spania şi Grecia.

“Constat o reîntoarcere a turiştilor români către Rusia, care, înainte de 1989, era una dintre puţinele destinaţii accesibile. Numai anul trecut, am avut 31 de grupuri în această ţară”, subliniază Alin Burcea, CEO Paralela 45. La ora actual, touroperatorul amintit are în portofoliu peste 120 de itinerarii, printre care se numără destinaţii rar promovate în România, precum Oman, Iran, Azerbaidjan, Armenia, Uzbekistan şi altele. Pe circuite, cererea pentru early booking a crescut, la ora actuală, cu 200%.

Ofertele de circuite sunt astfel împărţite la Paralela 45, pe continente: Europa – 88, Asia – 29, America de Nord şi Centrală – 6, Africa – 5, America de Sud – 2.

Toate tarifele afișate de Paralela 45 reprezintă costul final al vacanței, politica după care se ghidează turoperatorul fiind: respectăm turiștii, zero taxe ascunse.

Paralela 45 a investit recent 120.000 euro în extinderea rețelei la 43 de agenții proprii și în franciză, inaugurând șapte noi puncte de lucru în București, Brașov, Arad, Bacău și Sfântu Gheorghe. Cel mai nou s-a deschis în ianuarie, la București, în cartierul Militari.Adaugata pe : 06 / 02 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun