site traffic analytics

Dubai a primit anul trecut 61.323 de turiști romani

Helal Saeed Almarri, DubaiCel mai popular dintre cele șapte Emirate Arabe Unite a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de turisti din Romania. Anul trecut, 61.323 de turisti romani nu au ratat o vacanta in Dubai, cu 20% mai mult decât în ​​anul precedent. Un total de 15,79 milioane de turisti au vizitat Dubaiul în 2017. Statisticile nu iau în considerare pasagerii in tranzit.

 

Astfel, emiratul a continuat să crească cu 5% și s-a intensificat în mod semnificativ pentru a-și atinge ținta pentru 2020 - ajungând la 20 de milioane de vizitatori.

 

„Noi credem că performanța industriei turistice, sprijinita de o alianță puternică între actorii din sectorul public și cel privat, va permite să îndeplinească obiectivul nostru de a ajunge si mai sus,in topul orașelor cele mai vizitate și, în același timp, să devină destinația cea mai recomandata cu cel mai mare număr de vizitatori care se reîntorc“, a declarat Helal Saeed Almar, directorul general Dubai Tourism.

 

Creșterea numărului de turiști din Romania se datorează în principal vacanțelor mult mai accesibile spre emirat și extinderii semnificative a ofertelor de vacante pentru familiile cu copii. În ultimul an in Dubai, au fost deschise câteva zeci de hoteluri pentru turistii cu venituri medii. De asemenea s-a deschisparcul de distracții pentru familii Dubai Safari și noua atractie iconica pentru emirat - Dubai Frame - „rama aurită“.

 

Dubai turism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din anul 2016, Dubai Tourism are reprezentanta oficială în Romania, responsabilă de relațiile si comunicarea cu mass-media și cu turoperatorii cheie din turism. Acesta este furnizat de Travel Advance.

 

Vizitarea Dubaiului din Romania

2016 51,316

2017 61,323

Diferență + 20%

 Adaugata pe : 09 / 02 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun