site traffic analytics

Dubai a primit anul trecut 61.323 de turiști romani

Helal Saeed Almarri, DubaiCel mai popular dintre cele șapte Emirate Arabe Unite a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de turisti din Romania. Anul trecut, 61.323 de turisti romani nu au ratat o vacanta in Dubai, cu 20% mai mult decât în ​​anul precedent. Un total de 15,79 milioane de turisti au vizitat Dubaiul în 2017. Statisticile nu iau în considerare pasagerii in tranzit.

 

Astfel, emiratul a continuat să crească cu 5% și s-a intensificat în mod semnificativ pentru a-și atinge ținta pentru 2020 - ajungând la 20 de milioane de vizitatori.

 

„Noi credem că performanța industriei turistice, sprijinita de o alianță puternică între actorii din sectorul public și cel privat, va permite să îndeplinească obiectivul nostru de a ajunge si mai sus,in topul orașelor cele mai vizitate și, în același timp, să devină destinația cea mai recomandata cu cel mai mare număr de vizitatori care se reîntorc“, a declarat Helal Saeed Almar, directorul general Dubai Tourism.

 

Creșterea numărului de turiști din Romania se datorează în principal vacanțelor mult mai accesibile spre emirat și extinderii semnificative a ofertelor de vacante pentru familiile cu copii. În ultimul an in Dubai, au fost deschise câteva zeci de hoteluri pentru turistii cu venituri medii. De asemenea s-a deschisparcul de distracții pentru familii Dubai Safari și noua atractie iconica pentru emirat - Dubai Frame - „rama aurită“.

 

Dubai turism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din anul 2016, Dubai Tourism are reprezentanta oficială în Romania, responsabilă de relațiile si comunicarea cu mass-media și cu turoperatorii cheie din turism. Acesta este furnizat de Travel Advance.

 

Vizitarea Dubaiului din Romania

2016 51,316

2017 61,323

Diferență + 20%

 Adaugata pe : 09 / 02 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Targul de Turism al Romaniei
Booking Bucharest
Le Chateau
Paralela 45
Corali Holidays
Destinatii.eu
Traian Badulescu
Paradis Vacante de Vis
Agentia Mos Craciun
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Max Holidays