site traffic analytics

De azi, Uber vă arată preţul cursei în avans

Uber taxi Romania        

 

 

 

 

 

 

 

 

          Uber introduce și în România posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor de la bun început

         Tariful afișat în aplicație va include distanța până la destinație, timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic, tariful dinamic, atunci când e cazul, și eventuale reduceri promoționale

 

Uber introduce și pentru pasagerii din România “upfront pricing” - posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor înainte de a chema o mașină. Până acum, utilizatorii puteau vedea doar o estimare a tarifului. Începând de miercuri, 14 februarie, aplicația Uber va arăta costul exact al unei curse înainte de a plasa o comandă, pentru mai multă claritate și o experiență mai bună a pasagerilor.

Astfel, o cursă de la Dristor până la Gara de Nord, într-o oră de vârf, va fi de 15,63 de lei. O cursă de la Piața Victoriei până la aeroport va fi de 26,09 lei.

 

Ce include tariful afișat în aplicație

Odată introdusă destinația, tariful afișat de aplicație va arăta o sumă exactă, care va include:

         distanța până la destinație, incluzând aici opririle multiple

         timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic

         tarifarea dinamică, atunci când e cazul

         eventuale reduceri promoționale

 
Atunci când intervine tarifarea dinamică, aplicația Uber va afișa suma exactă și mesajul că tarifele sunt mărite ca urmare a cererii mari. Atunci când tariful dinamic depășește 3 X tariful de bază, utilizatorii vor fi notificați despre asta și li se va cere confirmarea.

În situațiile în care pasagerii modifică destinația, adaugă o oprire pe parcurs sau timpul petrecut în cursă e mai lung decât cel estimat, aplicația va actualiza corespunzător valoarea totală a cursei.

 

 

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă - peste tot, pentru toată lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul de a rezolva o problema simplă - cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și, din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara.Adaugata pe : 14 / 02 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun