site traffic analytics

The Humans au atras vizitatorii la standul României de la ITB Berlin

ITB Berlin, The HumansÎn prima zi de la deschiderea târgului de turism de la Berlin pentru publicul larg, sute de oameni au venit la standul României și s-au interesat de ofertele turistice ale țării noastre.

În prim-planul atenției au fost cei 40 de coexpozanți, agenții de turism, companii aeriene și autorități locale, care au dat informații turiștilor interesați și au prezentat ofertele turistice pregătite special pentru vizitatorii germani de la Târgul de Turism din Berlin. Ministerul Turismului a pus la dispoziție standul de la ITB, în suprafață de 239 de metri pătrați,  agențiilor și operatorilor economici din domeniul turismului interesați să promoveze în Germania ofertele pentru țara noastră. Dacă artiștii au fost cei care i-au atras la standul României pe germani, cel mai important rol la ITB Berlin l-au avut turoperatorii, agențiile de turism, companiile aeriene și autoritățile locale care au prezentat oferta turistică a României.

Vizitatorii au venit în număr mare la standul României și datorită artiștilor prezenți. Ministerul Turismului și-a luat angajamentul de a atrage cât mai mulți vizitatori la standul țării noastre pentru a pune în valoare ofertele operatorilor turistici români prezenți la ITB. Toți artiștii care i-au atras pe berlinezi cu dansuri, cântece și mostre de măiestrie tipice țării noastre au venit în sprijinul promovării României fără a pretinde niciun fel de onorariu, în afara bucuriei de a pune umărul la îmbunătățirea imaginii țării noastre.

 

În prima zi destinată publicului, “ansamblul” Românașul din Cluj a atras zeci de oameni la fiecare moment artistic prezentat la standul ministerului Turismului, așa cum se poate observa și din imaginile de mai jos.

România a profitat și de prezența trupei “The Humans”, reprezentanta țării noastre la Eurovision, care a susținut un concert la ITB Berlin.

Publicul german a avut și șansa de a juca șah cu un campion mondial grație prezenței Mirunei Lehaci, românca de 13 ani care este deja campioană mondială la juniori la șah.

La standul României, germanii pot lua parte și în ultima zi a târgului la veritabile momente de sărbătoare datorită ansamblului Junii Sibiului, care, la fel ca la Târgul României, vor prezenta dansuri populare și tradiții din toate regiunile istorice ale României.

Meșterul popular Sebastian Paic susține, de asemenea, ateliere de încondeiat ouă la standul României.

Imagini de la Târgul de Turism de la Berlin, cel mai mare eveniment de profil din Europa, pot fi descărcate de la link-urile de mai jos, precum și de pe pagina de Facebook a ministerului Turismului, unde vor fi transmisiuni în direct ale principalelor evenimente de la stand.

 Adaugata pe : 12 / 03 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun