site traffic analytics

#PrimaZiLaMare cu Paralela 45

Paralela 45, #PrimaZiLaMare21 de copii cu posibilități materiale reduse, care nu au văzut niciodată Marea Neagră, au ocazia să o vadă pentru prima dată în campania de reponsabilitate socială #PrimaZiLaMare, desfăşurată de turoperatorul Paralela 45. Copiii, cu vârste între8 și 14 ani, aflați în grija Organizației Umanitare Concordia, se bucură de plajă, mare și numeroase activități pe litoral în perioada 21-24 iunie.

Programul campaniei cuprinde activităţi educativ-distractive zilnice la malul Mării Negre, în stațiunea Mamaia, cum ar fi competiții pe plajă alături de Cercetașii Marini ori activități la piscină și în Eforie Aqua Park, precum și vizitarea Grădinii Zoologice din Bucureşti.

Lansată în 2017, campania #PrimaZiLaMare face parte dintr-o serie de campanii de responsabilitate socială derulate de turoperatorul Paralela 45 de-a lungul timpului, care au în prim plan educația, copiii defavorizaţi, protejarea mediului și activitățile culturale.

„Credem în tânăra generaţie și ne implicăm constant în dezvoltarea ei. Fiecare copil merită să aibă o copilărie fără griji și cu momente cât mai frumoase, iar prin campania #PrimaZiLaMare vrem să îndeplinim o parte din dorințele celor mici. Ne-am propus ca #PrimaZiLaMare să se desfășoare an de an pe termen lung și, de asemenea, sperăm să devină o campanie naţională căreia să i se alăture mai multe agenții de turism prin care copiii cu posibilități materiale reduse să se bucure de o vacanţă pe litoralul românesc”, spune dr. Alin Burcea, CEO Paralela 45.Paralela 45, #PrimaZiLaMare, Alin Burcea

La ediția din acest an, turoperatorului Paralela 45 i s-au alăturat Subway Livrări Upground București, Subway Constanța, Cercetașii României – Centrul Local Cercetașii Marini și Eforie Aqua Park, care împreună asigură facilitățile și activitățile pentru copii.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată înaprilie 1990, fiindunadintreprimeletreiagenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Croaţia, circuite cultural şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 28 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Concordia, organizație independent neguvernamentală și non-profit care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independent și autonomă, are o experienţă de 25 de ani în România. Proiectele Concordia se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 600 persoane în fiecare an.Adaugata pe : 21 / 06 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun