site traffic analytics

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României va fi între 15 și 18 noiembrie

Targul de Turism al Romaniei 2018Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc între 15 și 18 noiembrie, la Romexpo.

Cel mai mare eveniment de turism  din țară a ajuns la ediția a 40-a și vine cu oferte pentru destinații interesante și fascinante, din țară și din străinătate.

De asemenea, ediția de toamnă promovează cele mai avantajoase vacanțe de Crăciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2019. La târg sunt promovate oferte care vizează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură.

Târgul de Turism al României devine pentru specialiștii care activează în turism locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, ce au ca obiect consolidarea relaţiilor existente cu parteneri noi sau tradiţionali.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

 

Ediția de toamnă se desfășoară în Pavilionul B2, pe o suprafata de 15.300 de metri pătrați.

 

Program de vizitare:

15-17 noiembrie 2018 (joi-sâmbătă): 10.00-18.00

18 noiembrie 2018 (duminică): 10.00-16.00Adaugata pe : 08 / 10 / 2018.
← Înapoi


Vinvest
Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun