site traffic analytics

Până la finalul lunii octombrie românii mai pot rezerva vacanțe de Revelion la prețuri atractive

Vola.roRezervările făcute de români pentru vacanțele de Revelion au început timpuriu anul acesta, încă din luna februarie, conform datelor oferite de Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România. Astfel, cei doritori să își petreacă Noul An în afara granițelor au beneficiat de oferte promoționale, diferite tarife preferențiale și oferte speciale pe parcursul anului. Românii care mai stau încă pe gânduri pentru rezervarea vacanței de Revelion mai au la dispoziție luna octombrie pentru a-și rezerva concediul la prețuri atractive.

Vacanțele de Revelion sunt rezervate cel mai des de cupluri, 45% dintre români preferă să petreacă noaptea dintre ani alături de partener. Aproximativ 30% dintre români au rezervat vacanțe pentru o singură persoană, iar în grupuri călătoresc 10%. Cel mai numeros grup care a achiziționat o vacanță de Revelion prin intermediul Vola.ro este format din nouă persoane, destinația fiind Milano.

Perioada medie de vacanță rezervată pentru petrecerea Noului An este de 6-7 nopți, aproximativ 35% din rezervările efectuate pe parcursul anului prin Vola.ro. În cazul șederilor cu durata de peste 8 nopți (32%), se poate observa trendul românilor de a își petrece începutul de an alături de rudele care locuiesc în afara țării. Cele mai populare destinații în acest caz sunt Londra și Roma, orașe recunoscute pentru comunitățile mari de români. De asemenea, cei mai mulți dintre români evită city break-urile de Revelion (doar 8% din rezervări).

„Recomandăm tuturor turiștilor noștri care își doresc să călătorească de Revelion să își rezerve zborurile cu minim 2 luni înainte de data călătoriei. În felul acesta pot profita de prețurile mai mici sau de perioadele promoționale ale companiilor aeriene, când zborurile sunt cu până la 40% mai ieftine. Pe măsură ce ne apropiem de Revelion scade numărul de locuri disponibile pe zborurile comerciale cu plecare și retur în perioada Anului Nou și prețul poate crește cu până la 300%”, a declarat Claudia Tocila, Marketing Manager Vola.ro.Claudia Tocila Vola.ro

Printre destinațiile cele mai cerute de români în perioada Revelionului se află Londra, Roma, Paris, Viena, Amsterdam, Tel Aviv, Dubai. Printre preferințe se numără și destinații exotice și intercontinentale, precum Phuket, Bangkok, Singapore, Maldive, Zanzibar, Buenos Aires, New York.

 

 

 

Prețul biletelor de avion pentru Revelion începe de la 100 euro / persoană

Prețul mediu pentru un bilet de avion spre Roma este de aproximativ 100 euro (zbor low-cost, fără bagaj de cala), 140 euro pentru Londra și aproximativ 200 euro pentru Barcelona. Cei care preferă să își petreacă vacanța la soare și plajă vor achita în medie 700 euro pentru un sejur în Dubai (zbor low-cost, fără bagaj de cala), iar pentru un sejur în Bangkok costul este de aproximativ 1.000 euro (zbor cu companie de linie, bagaj de cală inclus).Adaugata pe : 17 / 10 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun