site traffic analytics

Chinezii sunt interesați de turismul românesc

Delegatie China Romania Ministerul TurismuluiReprezentanții unor importante agenții de turism din China participă, în această perioadă, la o vizită de informare în România. În cadrul acestui infotrip organizat de ministerul Turismului, 11 turoperatori au vizitat obiective din București, Brașov, Sibiu, Alba și Timișoara. Vizita de documentare are loc în contextul anului UE-China și a fost realizată cu sprijinul European Travel Commission.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să introducem România pe lista de interes a unor importanți turoperatori chinezi. Sunt convins că, odată întorși la ei acasă, în Shanghai, Beijing și în alte centre importante din China, ei vor reuși să contribuie la creșterea numărului de turiști chinezi în România.  Au fost de-a dreptul încântați de muzeul Astra din Sibiu, de cetatea din Alba, de Peleș, de Bran și de toate celelalte locuri minunate pe care le-au vizitat”, a fost mesajul transmis de ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Reprezentanții agențiilor din China au vizitat Palatul Parlamentului din Capitală, muzeele Astra și Brukenthal din Sibiu, castelele Peleș și Bran, cetatea Alba, centrul Brașovului și alte obiective reprezentantive.

Infotripul organizat, în perioada 21 – 25 octombrie, de Ministerul Turismului, face parte dintr-o amplă campanie de creștere a notorietății României ca destinație turistică. Pe lângă aceste vizite de documentare, ministerul a organizat, de la începutul anului, alte 6 infotripuri la care au participat jurnaliști străini, în contextul promovării României odată cu preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.Adaugata pe : 26 / 10 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun