site traffic analytics

41 de expozanți în standul României de la World Travel Market

World Travel Market Romania 2018Ministerul Turismului participă la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, la Londra. Standul României a fost pus la dispoziție gratuit de către minister tuturor operatorilor de turism interesați de promovare în cadrul expoziției londoneze. Astfel, 41 de coexpozanți publici și privați prezintă oferta turistică a României sub același acoperiș cu liderii mondiali ai industriei care împărtășesc noile tendințe și inovații din sectorul de turism. World Travel Market este un eveniment dedicat profesioniștilor din turism din întreaga lume, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra.

Spațiul destinat promovării României a fost închiriat de minister, standul a fost realizat direct de către organizatorul londonez al târgului și se întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați destinați întâlnirilor business-to-business între operatorii români și cei străini interesați de țara noastră.

La cea de-a 39-a ediție a târgului de turism de la Londra, reprezentanții Ministerului Turismului promovează cele mai importante destinații turistice din România în contextul celebrării Centenarului și al preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene din 2019.

Ministerul Turismului vine în întâmpinarea celor prezenți la târg cu prezentări video, respectiv clipuri de promovare care rulează pe două ecrane de mari dimensiuni amplasate în cadrul standului. Vizitatorii sunt invitați să vizioneze filme în care sunt expuse cele mai importante destinații turistice din România. De asemenea, în cadrul standului Ministerului, cei care doresc pot avea parte de o experiență inedită, călătoria virtuală prin România cu ajutorul ochelarilor VR. În plus, tradițiile românești sunt puse în valoare de un pictor din Bucovina care prezintă publicului creații de artă populară.

World Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din lume adresată exclusiv profesioniștilor din domeniu și reprezentanților mass-media din întreaga lume.

 

 

 

Cei patru specialiști ai ministerului Turismului prezenți la târgul de turism din Londra, desfășurat în perioada 5 – 7 noiembrie, oferă informații tuturor celor interesați de destinația turistică România. Vizitatorii standului țării noastre au luat contact cu frumusețile României direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei „virtual reality” cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinații românești, Suceava.

Ministerul Turismului a hotărât ca participarea la WTM Londra să aibă loc în cadrul unui stand realizat direct de către organizatorul londonez al târgului, pe o suprafață de 300 de metri pătrați, ceea ce a asigurat vizibilitatea țării noastre, spațiu suficient pentru cei 41 de expozanți care au venit gratuit în pavilionul ministerului, totul la cele mai înalte standarde de calitate impuse de organizatorii celei mai mari manifestări din industria turismului, la costuri minime. De altfel, prin această decizie, ministerul a redus costurile cu 25 % față de participarea la ediția târgului londonez din 2017.

Târgul de turism din Londra este cel mai mare eveniment de profil destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu. Participarea României marchează atât obiectivul de a crește notorietatea țării noastre ca destinație turistică importantă în Europa, cât și celebrarea Centenarului și preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene.

 

 

 

 Adaugata pe : 06 / 11 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Paralela 45
Vintest
TTR II
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Teresa Tina
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun