site traffic analytics

Unde mai sunt locuri de Crăciun și Revelion

Dubai RevelionSărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi, iar atmosfera lor deja se simte. Am sfătuit întotdeauna turiștii care vor să-și petreacă sărbătorile în afara țării sau în zone turistice din România să-și rezerve din timp, pentru a putea fi siguri că vor găsi hotelul dorit, pensiunea dorită din destinația dorită. De Crăciun și de Revelion, gradul de ocupare este întotdeauna  mai ridicat, deoarece cererea este foarte mare.

Ca de obicei, există, totuși turiști întârziați, care se hotărăsc de-abia în luna decembrie să-și petreacă sărbătorile departe de casă. Motivele sunt mai multe: ori s-au hotărât de-abia acum, ori au ajuns în posesia unei sume de bani pe ultima sută de metri.

Iată ce oferte de ”ultima sută de metri” (sau ”last minute” în anumite situații) are Paralela 45, unul dintre principalii și dintre cei mai vechi touroperatori din România. Cei care doresc Laponia – ”Țara lui Moș Crăciun” - mai pot găsi câteva locuri, pentru minisejurul din perioada 18-22 decembrie, cu cazare la hotelul Sokos Levi, de 4 stele. Chiar există o reducere de 150 de euro, de la 1790 la 1640 de euro de persoană. O altă opțiune pentru Crăciun este Iordania – care deține, pentru cei care nu știu, o parte din locurile biblice sfânte. Este vorba de un circuit de 8 zile, cu plecare pe 21 decembrie. Tarifele pornesc de la 950 de euro de persoană, iar dintre obiectivele vizitate nu trebuie ratat orașul de piatră Petra.Craciun Laponia Paralela 45

Pentru Revelion, o opțiune ieftină este Atena. Pentru un pachet turistic de 7 nopți, transport cu autocarul pe itinerariul Salonic - Meteora - Atena - Pireu - Delfi - Sofia, din cadrul programelor ”Route 45”, brand Paralela 45, un turist va plăti de la 329 de euro.

De Revelion, una dintre cele mai atractive destinații calde și accesibile românilor (mai accesibilă la preț decât destinațiile exotice) este Dubai. Astfel, pentru un Revelion în perioada 29 decembrie – 5 ianuarie, un turist va plăti 923 de euro, pentru un pachet turistic ce include transport cu avionul și cazare la hotelul de 4 stele Versailles.

Dar până acum am adus în prim plan pachetele turistice cu plecări din București. Pentru ieșeni, Paralela 45 a pregătit o altă surpriză plăcută: Revelion în Iordania și Israel. Circuitul va fi de 8 nopți, iar prețul pornește de la 1090 de euro de persoană. În preț sunt incluse transportul cu avionul dus-întors (compania TAROM), cazare la hoteluri de 3 și 4 stele cu demipensiune, transferuri, cina festivă de Revelion, transport cu autocare moderne, taxa de aeroport.Adaugata pe : 10 / 12 / 2018.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun