site traffic analytics

Paralela 45 are programate peste 800 de zboruri charter în 2019

Paralela 45Pentru 2019, Paralela 45, unul dintre cei mai importanți touroperatori din România, a pregătit o serie de noutăți. Are programate peste 800 de zboruri charter, de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Târgu Mureș dar și din Arad, Oradea, Baia Mare, Bacău și Suceava. De pe aceste aeroporturi, Paralela 45 va opera curse charter către Antalya.

Spre Spania vor fi operate în continuare zborurile spre Mallorca, Tenerife, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca din București, Cluj-Napoca și Timișoara, iar spre Tunisia, destinație care începe să-și revină spectaculos, vor fi zboruri din București, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. De asemenea, spre Creta se va zbura din București, Iași și Cluj-Napoca. Alte destinații din Grecia operate din București vor fi Rodos, Corfu, Zakynthos, Samos, Lesbos și Santorini. Spre Egipt, o altă destinație care începe să fie din nou căutată de către turiștii români, vor fi chartere spre Hurghada și Sharm el-Sheikh din Bucuresti și din Cluj-Napoca.

Spre Italia  vor fi promovate pachete turistice în Sicilia, Sardinia, Sorrento și Ischia, cu plecare din București, și pachete de Rimini cu plecare din Cluj-Napoca. Spre Portugalia vor fi pachete în Cascais și Estoril, cu plecare din București. Spre Cipru (atât în Ciprul de Sud, cât și în Ciprul de Nord), vor fi zboruri din București, Cluj-Napoca și Iași.

Tot pentru 2019, Paralela 45 a pregătit 187 de circuite și 322 de plecări din București, Iași, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara. Ca de obicei, Paralela 45 inovează, printre destinațiile noi de circuite numărându-se Transsiberianul, Corsica, Franța Medievală.

La ora actuală, vacanțele cu curse charter reprezintă o nișă care generează afaceri totale de peste 200 de milioane de euro anual, cu 300.000 de turiști români care aleg aceste pachete.Paralela 45 Alin Burcea

Agenția ta de încredere nu este doar un slogan, ci transpunerea în realitate a activității echipei Paralela 45, formată din 200 de angajați, mai mult de jumătate cu o vechime de 20 de ani în companie, în relația cu peste 1.800.000  turiști deserviți până în prezent. Suntem un brand solid, premiat anual de reviste și în conferințe de specialitate”, subliniază Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Doar în 2018 Paralela 45 a obținut mai multe premii și distincții:  Best Travel Agency Website la eTravel – premiul I, Best Travel Agency Website (GPEC) – premiul I, Cea mai bună agenție de turism (outgoing) HotelAwards – premiul I, Camera de Comerț și Industrie a Bucureștiului – premiul III pentru rezultatele financiare obținute; Camera de Comert și Industrie a României – premiul III – categoria activități ale touroperatorilor.Adaugata pe : 05 / 02 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun