site traffic analytics

Paralela 45: Circuitele și sejururile de vară au fost cele mai căutate vacanțe la TTR

Paralela 45 TTR 2019Circuitele pe toate continentele și sejururile de vară au fost cele mai căutate vacanțe în perioada târgului de turism de la București, la stand, online, în agențiile proprii ale turoperatorului Paralela 45 și în peste 2.500 de agenții partenere. Valoarea totală a vânzărilor în aceste zile a ajuns la 1,8 milioane de euro.

Valoarea medie a unei rezervări a fost de 650 de euro/persoană, datorită circuitelor turistice vândute, în creștere cu 100% față de anul 2018. Cele mai căutate au fost cele de Rusia (Transsiberianul, care oferă o experiență unică pe traseul legendarei căi ferate ce leagă Moscova de Orientul Îndepărtat), ori circuitele în Israel, Iordania și Egipt. Cel mai scump circuit turistic vândut în cadrul târgului de turism, în Australia și Noua Zeelandă, de 15 zile, a costat 9.100 de euro/2 persoane, urmat de unul în Mexic, de 4.600 de euro, pentru 2 persoane.

 

Cel mai mare volum de vânzări s-a înregistrat însă pentru vacanțele cu zboruri Alin Burcea Paralela 45charter în Turcia, Grecia, Spania, Cipru, Egipt și Tunisia, urmate de sejururile în Italia, Portugalia, Bulgaria și România. Au fost căutate în special pachetele de vacanță cu tarife de aproximativ 600 - 700 de euro/persoană, reduse cu până la 45% datorită programului Early Booking.

 “Românii s-au obișnuit să cumpere vacanțe în perioada de Early Booking pentru avantajele oferite de acest program, reducerile de tarife oferite de partenerii hotelieri și posibilitatea de a-și aleage pachetul de care și-l doresc. Vin la târgul de turism, în agenții, ori cumpără online folosind orice mijloace de plată. Tarifele anunțate conțin toate taxele și nu au surpriza unor costuri ascunse. Transparența prețurilor este ceea ce așteaptă și ei”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

În România, o mare parte din vacanțele la mare, munte sau în stațiunile balneare de Paște sau de vară s-au vândut pe vouchere de vacanță rămase de anul trecut. Turoperatorul se așteaptă ca cererea pentru litoral să crească imediat după distribuirea voucherelor aferente acestui an.Adaugata pe : 25 / 02 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun