site traffic analytics

Remus Vișan este noul director general al Go Travel - SunMedair Group

Remus Visan Go TravelGo Travel-SunMedair Group anunță numirea lui Remus Vișan în funcția de Director General al companiei. Potrivit unui comunicat de presă, noul capitol are ca scop transformarea Go Travel în cea mai mare companie de turism din România.

În ultimii ani, Go Travel a investit puternic în tehnologie, de la soluții ERP, unelte tip Self-Booking pentru rezervarea de servicii turistice complete, până la creșterea capacității de retail și a prezenței noastre online. Scopul și strategia noastră de-a lungul anilor a fost transformarea Go Travel dintr-o agenție de turism convențională într-o companie de tehnologie de ultimă oră. Go Travel a cunoscut o creștere extraordinară în ultimii trei ani, evoluând de la o cifră de afaceri de 14 milioane de Euro, în 2016, la 23 de milioane de Euro, în 2018. Noua echipă de conducere proiectează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro în 2019, datorată conturilor de corporații importante intrate recent în portofoliul companiei.

Având peste 20 de ani experiență în industria turismului, Remus Vișan și-a început cariera cu Millennium Corporate Travel, continuând cu dezvoltarea Paravion, de la o agenție locală, 100% online, într-o companie competitivă la nivel european și cea mai mare din România. În 2015 și 2016, Remus Vișan a fost vicepreședinte al ANAT și președinte interimar al ANAT. În anul 2017, s-a alăturat echipei Memento Group Holding BV, gestionând activitatea online și de transport a tuturor companiilor din Grup. Grupul Memento, fondat de Christian Tour, cu sediul în Amsterdam, este format din 9 companii europene (România, Marea Britanie, Turcia, Spania, Moldova, Grecia, Polonia, Ungaria și Serbia).

Fondată în 1992, Go Travel SunMedair a fost prima companie de turism din România ce a folosit sistemele GDS/CRS Amadeus și una dintre primele opt companii de Travel management care au primit licențierea IATA în România. Recunoscută, de asemenea, pentru nivelul superior al serviciilor oferite, echipa de management a pionierat în stabilirea unui nou standard în industria turismului local, oferind soluții complete clienților săi corporativi - unele dintre cele mai importante companii multinaționale din România. Compania Go Travel are două filiale în două țări (România și Moldova), conduse din București, respectiv Chișinău. Peste 320 de clienți corporativi activi ne încredințează activitățile lor de turism, la nivel local, regional și global, toate gestionate prin intermediul a aproximativ 60 de consultanți de turism cu cel mai înalt nivel de calificare.

 

 Adaugata pe : 05 / 03 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun