site traffic analytics

Ministerul Turismului precizează că deține toate drepturile de autor pentru clipul de promovare a României

Clip promovare RomaniaÎn urma informațiilor apărute în spațiul public despre clipul de promovare a României și situația clipului postat pe Youtube, ministerul Turismului face următoarele precizări:
 
Ministerul Turismului deține toate drepturile de autor pentru clipul de promovare a României! 
În urma preluării filmului de către o televiziune în cadrul jurnalelor de știri, imaginile au fost postate pe contul de Youtube al respectivei instituții mass-media. Este procedura standard pentru o televiziune să încarce propriile știri cu drepturi de autor. 
Din această cauză, în urma unei verificări automate realizate de Youtube, procedura standard în cazul tuturor video-urilor uploadate pe platformă, au fost identificate aceleași imagini în surse diferite. Automat, sistemul informatic a blocat, din eroare, materialul video-ul sursă și a menținut accesibil clipul care a preluat imagini de la sursă.
În urma unei notificări trimise către paltforma video și către televiziunea care a încărcat știrea care prelua imagini din clipul de promovare, întreaga situație a fost deblocată. Ministerul Turismului deține toate drepturile de autor pentru clipul de promovare a României, nicio altă entitate nu are niciun drept de autor asupra imaginilor din film!
Cu acest prilej, ministerul turismului face un apel către toți reprezentanții mass-media și către toate persoanele care au difuzat informația eronată potrivit căreia ministerul nu ar deține drepturile de autor ale clipului să verifice informațiile înainte de a le face publice, principiu valabil pentru orice informație de interes public!

 


Televiziunea Pro TV a avut o reacție imediată în legătură cu clipul de promovare a României:
„Confirmăm pe această cale că drepturile de autor ale videoclipului aparțin integral Ministerului Turismului, iar eroarea întâmpinată a rezultat dintr-o procedură automată a YouTube privind protejarea drepturilor de autor.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.”

 Adaugata pe : 21 / 03 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun