site traffic analytics

Premieră la Sala Radio: Metropolitan Opera Festival

Metropolitan Opera Festival Sala PalatuluiDe șase secole opera fascinează publicul iubitor de muzică, aducând omenirii bogăție spirituală și dezvoltare culturală. Ca un omagiu adus marilor artiști și compozitori ai lumii, a fost creat un eveniment de excepție: Metropolitan Opera Festival. Un alt motiv al acestei premiere este dorința de a pune în valoare unul dintre cele mai complexe și mai puternice genuri muzicale pentru ca, mai apoi, organizatorii să ofere o rampă de lansare artiștilor la început de drum. Festivalul se va lansa joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Radio. Pentru prima ediție, au fost invitate nume sonore ale scenei lirice românești, artiști prestigioși încununați de noblețea interpretării multor roluri, care le-au adus recunoaștere și apreciere din partea publicului și a criticilor.Amais Metropolitan Opera Festival

Metropolitan Opera Festival va fi lansat joi, 11 aprilie, ora 19.00, la Sala Radio și va avea ca protagoniști artiști prestigioși ai scenei lirice românești cu largă recunoaștere națională și internațională, precum: Iordache Basalic, Irina Baiant, Alin Stoica, Andreea Ilie, Ianna Novac, alături de Orchestra Metropolitană dirijată de Maestrul Daniel Jinga.

 

Biletele vor fi puse în vânzare online și în rețeaua fizică, precum și la casieria Sălii Radio. Astfel, biletele Premium vor costa 125 lei, Categoria 1 - 100 lei, Categoria 2 - 80 lei, Categoria 3 - 50 lei.

Biletele la primul festival de operă din București - Metropolitan Opera Fest s-au pus în vânzare aici:

 

Programul festivalului se va desfășura în două părți cu o pauză de 30 de minute. Accesul în clădire este posibil de la ora 18.00, iar în sala de eveniment, începând cu ora 19.00. Seara se va încheia cu o petrecere cu caracter formal, alături de artiștii festivalului, într-un loc care va fi anunțat ulterior.

Festivalul este organizat în colaborare cu AMAiS – Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială.  Metropolitan Opera Fest are ca parteneri asociația AMAis, companiile DGL PRO și GRISOGONO business style studio (Calea Victoriei 101). Informații suplimentare: 0768 317 379Orchestra Metropolitana dirijata de Maestrul Daniel Jinga
Biletele vor fi puse in vanzare online si in reteaua fizica, precum si
la casieria Salii Radio :
Bilete PremiumAdaugata pe : 21 / 03 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun