site traffic analytics

Festivalul Internațional “Vara Magică” 2019 omagiază capitala României

Lanto Communication, Festivalul Vara magicaLanto Communication continua seria verilor magice la Ateneul Român, cu ediția a VIII-a a Festivalului Internațional “Vara Magica” în perioada 10 iulie - 21 august 2019.
Anul acesta evenimentul este dedicat împlinirii a 560 de ani de atestare documentara a orașului București și a 360 de ani de când acesta a devenit capitala a Țării Românești, desfașurându-se sub egida “București 560”.

Considerat deja un reper semnificativ pentru muzica clasica din Europa, Festivalul ”Vara Magica” aduce în centrul evenimentelor culturale ale capitalei 13 concerte extraodinare, ce vor avea loc în fiecare miercuri și joi, începând cu ora 19:30.

Orchestre de tineret din România alaturi de cele ale Portugaliei, Danemarcei și Olandei vor interpreta lucrari renumite din repertoriul național și internațional, având ca dirijori și soliști nume sonore pe scena muzicii clasice: Horia Andreescu, Morten Ryelund, Cristian Mandeal, Alexandru Ilie, Gabriel Bebșelea Sergey Malov, Alexandru Tomescu, Omar Massa, Rebekka Hartmann, Ștefan Diaconu, Rodica Vica, Alexander Sitkovetsky și alții.

Informații actualizate despre artiștii invitați sunt disponibile pe pagina oficiala a evenimentului: https://lanto.ro/festivalul-vara-magica-2019 , urmând ca programul festivalului sa fie anunțat în data de 15 aprilie 2019, când vor fi puse în vânzare abonamentele în rețeaua bilete.ro.

Despre Festivalul Internațional Vara Magică

Stagiunea Vara Magică, una dintre puținele manifestări de acest fel din Europa, a avut, de la debutul sau din 2012, peste 100 de concerte și peste 60.000 de spectatori, reușind astfel sa se impuna drept unul dintre evenimentele emblematice ale Capitalei. De-a lungul anilor, stagiunea Vara Magica a adus pe scena Ateneului Român mari artiști ai lumii, precum Valentin Gheorgiu, Elisabeth Leonskaja, Mihaela Martin, Elena Bashkirova, Frans Helmerson, Emmanuel Sejourne, ori Peter Sadlo. Printre orchestrele renumite care au concertat în cadrul acestui proiect se numara Orchestra Filarmonicii “George Enescu”, precum și cele naționale, de mare calibru mondial, ale Franței, Germaniei, Austriei, Spaniei, Portugaliei sau Olandei.

Despre Lanto Communication

Lanto Communication a aparut acum aproape un deceniu. Înca de la început, inițiatorul sau si-a propus ca unic scop sa arate lumii ca România, prin tinerii ei, a pastrat intacta sclipirea diamantina a geniului muzical al locuitorilor acestor locuri stravechi. Apariția Asociației Lanto Magia Muzicii a adus un spor substanțial de calitate și a înlesnit crearea unor parteneriate benefice culturii naționale.

PROGRAMUL FESTIVALULUI: https://lanto.ro/festivalul-vara-magica-2019


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Adaugata pe : 27 / 03 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun