site traffic analytics

MINISTERUL TURISMULUI, PARTENERIAT CU UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI PENTRU PROMOVAREA ROMÂNIEI

Bogdan Trif, promovarea Romaniei, Universitatea BucurestiMinistrul Turismului, Bogdan Trif, a prezentat versiunile internaționale ale noului clip de promovare a României, realizate cu sprijinul Universității din București. Astfel, Ministerul Turismului și Universitatea din București au semnat un protocol de colaborare cu obiectivul de a promova România ca destinație turistică importantă la nivel internațional. În acest sens, clipul de promovare a României beneficiază de versiuni în 16 limbi. Traducerile au fost realizate cu sprijinul profesorilor din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine. Printre versiunile realizate în cadrul parteneriatului cu Universitatea din București se numără variante în limbile chineză, japoneză, arabă, greacă, bulgară sau rusă. Aceste variante ale clipului de promovare se adaugă celor deja existente, în limba engleză, franceză și spaniolă, realizate și livrate odată cu versiunea în limba română, prezentată deja de către Ministerul Turismului la mijlocul lunii martie.

 Mă bucur foarte mult că Universitatea din București a aceptat propunerea noastră de a sprijini Ministerul Turismului în promovarea României la nivel internațional. Aveam nevoie de cât mai multe astfel de versiuni ale clipului pentru a putea ajunge în piețe importante pentru noi din perspectiva promovării. Limbile engleză și franceză au fost obligatorii încă din prima clipă, iar prin acest parteneriat am reușit să ducem România în țări cu real potențial de creștere pentru noi, precum cele din piața asiatică, din lumea arabă, dar chiar și din Europa.  Vom avea, anul acesta, pentru prima dată, o campanie integrată de promovare a României, atât în mediul online, cât și prin intermediul televiziunilor internaționale ”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.Bogdan Trif, promovarea Romaniei, Universitatea Bucuresti

Totodată, ministerul a apreciat și implicarea Universității de Arhitectură și Urbanism în campania de promovare a României, cu sprijinul căreia a fost realizat conceptul standului țării noastre expus la Bruxelles, în clădirea Justus Lipsius a Consiliului Uniunii Europene.

În privința încurajării investițiilor în infrastructura turistică, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat că au fost avizate primele proiecte pentru finanțare de către Comisia Tehnico-Economică a ministerului:

- extinderea Delfinariului din Constanța

  •  construcția unei baze de salvamont în stațiunea Păltiniș, județul Sibiu

  • Dezvoltarea infrastructurii turistice în stațiunea balneoclimatică Ocna Sibiului, proiect care prevede, printre altele, construcția unui parc de rulote, a unui camping pentru corturi, precum și amenajarea unui parc balnear pentru activități sportive și recreative în aer liber.

Sumele prevăzute pentru cele 3 proiecte avizate sunt de aproximativ 40 de milioane de lei.Adaugata pe : 04 / 04 / 2019.
← Înapoi

nici un comentariu

*Toate campurile de mai jos sunt obligatorii

Paralela 45
Traia Badulescu - Secretul emisferei
Le Chateau
Traian Badulescu
Hotelul Roman Plaza
Hanul Ancutei
Rent a car
Alltur
Chicco
Romania
Paradis Vacante de Vis
Corali Holidays
Booking Bucharest
Max Holidays
Destinatii.eu
Agentia Mos Craciun